Teknoloji

Teknoloji Haberleri

AK Parti’den ÖTV zammıyla ilgili açıklama geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz pazar günü yapılan ÖTV zammına ilişkin açıklamada bulundu.

Salgınının başından bu güne kadar 1,5 milyon yolcu hava yolunu kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs salgınının başladığını günden itibaren etkili önlemlerin uygulandığı havalimanlarını 1,5 milyon yolcunun kullandığını belirterek, "Bu sayının çok daha hızlı artacağına inanıyoruz" dedi.

Otomotiv devlerine soruşturma başlatıldı

Avrupa Birliği, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile Peugeot ve Citroen markalarını bünyesinde bulunduran PSA'nın birleşme teklifine yönelik soruşturma başlattı.

Manisa öyle ya da böyle deprem bölgesinin merkezi durumunda!

Haber Kasaba olarak gündeme taşıdığımız Manisa ve Turgutlu'daki deprem riskine ünlü deprem bilimci Pro.Dr. Naci Görür dikkat çekti.

Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı: 'Tehlikeli dijital oyunlar, uyuşturucu kadar tehlikelidir'

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Trabzon’da 14 yaşındaki Tuana Ş.’nin intiharı sonrasında gündeme gelen tehlikeli dijital oyunlar hakkında, “Tehlikeli dijital oyunlar, uyuşturucu kadar tehlikelidir” ifadesini kullandı.

Gelecekte her bireyin 'küp uydusu' olacak

Milli uzay sanayisinin geliştirilmesi kapsamında ASELSAN ile küp uyduların yönetim kitini (tepki tekeri) ekibiyle üreten Bilişim Sistemleri Mühendisliği Öğr. Üyesi Doç. Dr. Korhan Levent Ertürk, yakın gelecekte firmaların hatta bireylerin tıpkı drone'lar gibi kendilerine özel küp uydularının olabileceğini ifade etti.

E.M.S Gıda Turgutlu'da Kalitenin tek adresi oldu

E.M.S Gıda Turgutlu Dinç Su Bayi Kaliteli Hızlı Güvenilir Hizmetin Tek Adresi.. Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Güvenilir, Hızlı, muazzam bir işletme sizlere hizmet etmeye devam ediyor. Turgutlu E.M.S Gıda Dinç Su Bayisi hayatınıza serinlik getirsin. Ömür boyu sağlıklı, Mutlu ve DİNÇ kalmanız için EMS GIDA ile iletişime geçin.

Selendi Tekstil ile Gülecek ‘Karadaş’ Yatırımcı Getireceğiz

Selendi tekstil ile gülecek eski tekel depolarını ihale ile alan Selendi’li iş adamı Hasan Karadaş ve ortaklarının büyük gayretleri ile tekstil fabrikasını hayata geçirmek için gün sayıyor.

ABD Ağ Tarafsızlığı ilkesini kaldırdı!

Ağ Tarafsızlığı'nı kaldırma kararı ABD Federal İletişim Kurulu (FCC), internetin kullanım biçimini değiştirecek.

Facebook şifreniz böyle ise hemen değiştir!

Sosyal medya platformlarında şifre çalınması fazlaca karşılaşılan bir durum. Bu konuda en büyük önlem zor bir şifre belirlemeniz ve kimseyle paylaşmamanız. Şifre çalınmaları durumlarına en çok haberimizde yer alan şifreleri kullanan kişilerde rastlanıyor. İşte şifrenizi korumak için yapmanız gereken işlemler...

EGE BÖLGESİ’NİN ORTAK PAYDASI ‘GEDİZ HAVZASI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gediz nehrini özlenen günlerine kavuşturmak amacıyla Gediz Havzası Arıtma Çamuru Yönetim Planının Hazırlanması Projesi’ne de destek olarak havzanın korunması için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Haberinizi Çekin Gönderin Yayınlayalım

''Haberinizi Çekin Gönderin Yayınlayalım''

Toplam 21 haber.