Manisa Haberleri Haberleri

Manisa Haberleri Haberleri

Eğitimde 'kalite'yi arttırmak için vites yükselttiler

İmzalanan 'Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi' ile üniversite, mükemmelliği bir yönetim modeli olarak benimsemek ve yaşam biçimine dönüştürmek amacıyla eğitim dünyası için yeni bir adım atmış oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde işçi kıyımları devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde bayram öncesi başlayan ve bin kişinin üzerinde belediye çalışanının işten çıkarıldığı iddia edilirken Manisa’da yerel basının bu konuda sessiz kalması yandaş medyacılığın doruğa çıktığını haksızlığın karşısında nasıl susulduğunu bir kaz daha gözler önüne serdi.

Turgutlu Belediyesi Korosu Türk Halk Müziği Konserine Davetlisiniz

Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Doç Dr. Gökhan Ekim şefliğinde konuk sanatçı Kayhan Bilgiç’in de katılacağı bir konser vermeye hazırlanıyor.

Başkan Pınar Akbaş’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Pınar Akbaş, Milletçe birlik ve beraberliği gösterme imkanı veren bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin engin mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Turgutlu Belediyesi’nde Bayramlaşma Mutluluğu Yaşandı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Salı günü idrak edilecek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personelleriyle bayramlaştı.

Başkan Akın’dan Dosteli’ne Kıyafet Bağışı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kullanmadığı kıyafetlerini Turgutlu Belediyesi Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezine bağışladı.

Soma MHP Eski İlçe Başkanı Cengiz Ergün'e İsyan etti

MHP Soma Eski İlçe Başkanı Vedat Erdem Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Manisalılardan gelen tüm taleplere rağmen yerine yazılmayan T.C yazısı ve son su zammını da konu alan çok sert açıklamalarda bulundu.

Manisa’da Yetki Yine Eğitim-Bir-Sen’de

Her yıl Mayıs ayında yapılan Eğitim İş Kolları Sendikalarına ait yetki belirleme çalışmaları sonucunda 7 Bin 285 üye sayısıyla Manisa genelinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen oldu.

Çiçek Festivali On Binleri Ağırladı

Manisa’da bu yıl ilki düzenlenen Çiçek Festivali’nde binlerce çiçek, fide ve fidan uygun fiyatlarla Fuar Merkezi'nde satışa sunuldu. Büyük ilgi gören festival, 5 günde on binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Turgutlulu Genç Yetenek Şehir Tiyatrosunda yerini alıyor

Manisa’da pek çok etkinlik ve projeyi eş zamanlı olarak yürüten Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni yüzleri bünyesine dahil etmeyi de ihmal etmiyor.

Turgutlu Emniyetinden Özel Çoklara Ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Turgutlu Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezine ziyarette bulunan İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar ve personeli burada engelli çocuklarla hoşça vakit geçirdi.

İstanbulun Düşündürdükleri, Türkiye yine tarihi bir dönemeçtedir

Gazetemiz köşe yazarlarından 23.Dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, 16 Nisan referandumu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ve son olarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi olmak üzere millet iradesine başvurulan her seçimin Cumhur İttifakının zaferiyle neticelenmesine rağmen zillet ittifakı bileşenleri tarafından yaratılmak istenen algıya dikkat çekmiştir.

Yaya Öncelikli Trafik Yılı kapsamında yapılan denetimler arttırıldı

Manisa'nın Turgtulu İlçesinde 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 4-10 Mayıs Trafik Haftası için düzenlenen etkinliğe gerçekleştirildi.

MHP'li Ahmet Orhan'dan yuvarlak, Seviyesiz imalardan öteye gitmeyen iddialar

23. Dönem Manisa Milletvekili MHP'li Ahmet Orhan 'Zorunlu Bir Açıklama' başlığı ile yazılı bir metin yayımladı.

Ege 1946 Demokratlar Federasyonu yönetim kurulundan açıklama

Son zamanlarda yaşanan seçim tartışmalarını ve alınan yeni kararların ardından Ege 1946 Demokratlar Federasyonu (EGEFED) yönetim kurulu tarafından açıklama geldi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 2-3 Mayıs tarihlerinde iki gün süreyle devam edecek

Ahmetli 'de Ahmetli Anadolu Lisesi tarafından ilçede TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 2-3 Mayıs tarihlerinde iki gün süreyle devam edecek olan fuar düzenlenen bir törenle okul bahçesinde açıldı.

Hukuki mücadelesini kazandı Alt geçidi trafiğe kapattı

Manisa'nın Kula ilçesinde, Karayolları Genel Müdürlüğü ile 5 yıldır hukuki mücadelesini sürdüren bir vatandaş, Asliye Hukuk Mahkemesinden aldığı mahkeme kararıyla köprülü alt geçidin kendisine ait olan kısmını trafiğe kapattı.

Hayallerinin Peşinde Koşan Genç Yetenek Gülseren Çimen İlk Reklam Filmini Çekti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ikamet eden, Henüz 18’li yaşlarda olan, Hayallerinin peşinde koşan Turgutlulu genç yetenek Gülseren Çimen, İlk Reklam Filminde oynadı. Saç modelliği için çekilen reklam filmi yayınlandı.

Zirve Dağcılık 6.Çocuk Şenliği

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Turgutlu Şubesi’nin düzenlemiş olduğu, Turgutlu Belediyesi ve sponsorların desteklediği 6.Geleneksel Çocuk Oyunları ve Uçurtma Şenliği unutulmaz anlara sahne oldu.

Hiç kimse tecavüzün bir suç olmadığını söylemez,söyleyemez

CHP Turgutlu Gençlik Kolları başkanı ve üyeleri düzenlediği basın açıklaması son günlerde artan çocuk, kadın istismarı, taciz ve tecavüzleri kınadı.

Özel,'Bu soruşturma Süleyman Soylu’nun insafına bırakılamaz'

CHP Grup Başkanvekili Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ile ilgili olarak,”Bu konu, Süleyman Soylu’nun insafına ve vicdanına bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur. Süleyman Soylu’ya bırakılırsa partisini de, devleti de mahcup edecektir.”dedi.

Haberimiz sonrası Başkan Akın Turgutlu Belediyesi'nin Borcunu Açıkladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu halkına verdiği sözü tuttu ve ‘şeffaf belediyecilik’ sözünden hareketle Turgutlu Belediyesi’nin 9 Nisan 2019 tarihi itibariyle borç durumunu açıkladı.

GÖZLER TURGUTLU BELEDİYESİ’NE ÇEVRİLDİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, belediyenin borçlarının içeren dev pankartı belediye binasına asarak vatandaşların bilgisine sunması sonrası benzer bir olayın Turgutlu’da olup olmayacağı merak konusu olurken, Gözler Millet İttifakının adayı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesi’ne çevrildi.

Demokrat Gazeteciler Ve Yazarlar Derneği’nden Kaymakam Turan’a Ziyaret

Demokrat Gazeteciler Ve Yazarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında Ziyaret Ettiler.

Başkan Akın, ‘Demokrat Gazeteciler Ve Yazarlar Derneği’ni Ağırladı

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Yönetim Kurulu Üyeleri 31 Mart seçimlerinde Turgutlu Belediye Başkanlığı'na seçilen Çetin Akın'a ve Turgutlu İlçe Kaymakamı Uğur Turan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Haşim Karataş Minik Öğrencilere ‘Gazetecilik’ mesleğini tanıttı

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Köşe Yazarı Haşim Karataş, Minik Öğrencilere Gazatecilik Mesleği hakkında bilgiler verdi.

Diş Doktoru Hatice Dilek Yoldaş, 23 Nisan mesajı yayımladı

Turgutlu’nun tanınmış ve sevilen Diş Doktoru Hatice Dilek Yoldaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Akın Kaymakam Turan ve Başsavcı Esen’i Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen’i makamında ağırladı. Kaymakam Turan ve Cumhuriyet Başsavcısı Esen, Başkan Akın’a yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞKAN AKBAŞ, 'ÇOCUKLAR MİLLETLERİN GELECEĞİDİR'

Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odasında başkan Pınar Akbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile bir mesaj yayınladı,

Başkan Akın’dan Özel Öğrencilere Anlamlı Jest

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, özel öğrencileri unutmadı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsilen Arda, Nurullah ve Nametullah'u devretti.