Sağlıkçılar Manisa'da buluştu

Ege Bölgesi'ndeki Sağlık Sektörü Temsilcileri Manisa'da Buluştu

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası  Özel Sağlık Komitesi  ile Tıbbi Cihazlar Satış Merkezi Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen  Medula Sistemi ve SGK ile sözleşme nasıl yapılır? Ve Medula Nasıl Kullanılır konulu bilgilendirme toplantısı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Toplantıya, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ahmet Kocaağa, SGK İl Müdürlüğü Yetkilisi Abdullah Tuncal ve sektör temsilcileri katıldılar.

Ege Bölgesi’nde sağlık sektöründe hizmet veren işletme sahiplerinin bir araya geldiği toplantının açılışında konuşan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Ege Bölgesinde yer alan sektör temsilcilerini Manisa’da ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

Konuşmanın ardından  Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri Derneği Başkanı Erol Akkaya katılımcılara derneğin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgilendirme de bulundu. Başkan Akkaya toplantının ikinci bölümünde ise Medula Sistemi ve SGK ile sözleşme nasıl yapılır? Ve Medula Nasıl Kullanılır konuları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının son bölümünde ise katılımcılardan gelen sorular SGK Yetkilisi Abdullah Tuncal ve Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri Derneği Başkanı Erol Akkaya tarafından cevaplandırıldı.

 

Bakmadan Geçme