BAŞBAKANIN OĞLUNUN GEMİ FİLOLARI VAR!

MHP'li Dr.Sinan Oğan bugün izmirde yaptığı konuşmada Başbakanın oğlu'nun gemi filoları var. Suriyeli kardeşlerimiz egenin sularında akdenizin sularında boğulmasın.

İzmir Çamdibi Atatürk Parkı'nda.MHP'li Dr.Sinan Oğan bugün yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. Başbakanın oğlu'nun gemi filoları var. Suriyeli kardeşlerimiz egenin sularında akdenizin sularında boğulmasın. Dolduralım o gemilere samimiyetimle söylüyorum.

Cumhurbaşkanının örteli ödeneği evet kampanyasında kullanıyor. Cumhurbaşkanının örteli ödeneğindende masraflarını karşılayalım. Hodri meydan! 500 bin suriyeliyi açık net çağrda bulunuyorum bir tanesinin burnu kanamadan son derece lük son derece modern gemilere dolduralım avrupaya gönderelim varmısınız.Yüreğiniz yetiyorsa buyurun hodri meydan! Tek bir tanesinin burnu kanamasın bir tanesi boğulmasın bir tanesi egenin soğuk sularına gömülmesin. Başbakanın oğlunun gemilerine dolduralım masrafları örtülü ödenekten karşılayalım. üç buçuk milyonuna biz bakıyoruz.

Beş yüz bininede avrupalı baksın.Avrupa bizden fakirmi bşz dahamı zenginiz. 1 milyon eli silah ytutan insan var diğer kadın çoluk çocuk biz bakalım. 500 binin önünde ne esat durur nede pyd pkk durur. Bize sığınana biz git demiyoruz ama 3 milyon insan var 500 bin kişi kendi memleketlerini savunsun. Biz verdiğimiz sölerin hepsini Allahın izniyle yerine getireceğiz. Zandetmesin bir daha AKP gelecek. artık yönetemiyorlar.

Türkiye artık yönetilemiyor. Ama umudunuzu asla yitirmeyin.Bir ülkücü neder sağıma soluma bakarım kimse yoksa ben varrım der. Kimse zandetmesin bunların dışında altarnatif yok Ülkücüler var biz varız. Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bize öğrettiği budur. Biz perinçekle Erdoğanın arkasına sıkıştırılacak bir camia değiliz.Biz Türk milliyetçileri olarak bu ihtidara talibiz. Layikıyla bu işi yaparız.

Bu ülkeyi Türk milliyetçileri yönetmeyecekse Türk adını söylemekten aciz olanlarmı yönetecek. Fıransaya gider fıransız olur konuşturmasınlar bizi. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz meydanlardayız hodri meydan. dedi.

Haber: Haber Kasaba Gazetesi

 

Bakmadan Geçme