Polis Teşkilatı Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı Yayınladı

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı Uğur AYDEMİR Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 172.yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı Uğur AYDEMİR Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 172.yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aydemir mesajında  “Polis teşkilatı kanunlarının, Türk polisine verdiği vazifeleri sadakatle ifa eden, vatandaşlarına devamlı yardımcı olan Emniyet teşkilatımızın değerli mensupları aynı zamanda müşfik olan vazife uğruna canını feda etmekten çekinmeden, cennet vatanımızda asayişi sağlamak için gece gündüz, yaz kış demeden vazife aşkı ile sorumluluğunu omzunda taşımaktadırlar;  Bizlerde polislerimizi her daim saygı, sevgi ve hürmet ile anmaktayız. 

Tam demokrasinin yaşanması ve gerçek anlamda vücut bulması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olmaktadır. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da her geçen gün daha güçlü olmaktadır. Bizlerde şerefli bu mesleğin çalışma koşullarının, ekonomik düzeylerinin, huzurlarının ve refahlarının artması için hükümetimizin yoğun çabaları ile birbirinden anlamlı kanuni düzenlemeleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam etmekteyiz.

Güvenliğimizin teminatı, kahraman Türk Polis Teşkilatının; cennet vatanımızda terörle mücadelede ve asayişi sağlamak için 1845 den beri omzunda vazifesini şeref olarak taşıyan; En üst rütbesinden en alt rütbesine kadar tüm Emniyet mensupları, gerek yurt içinde gerekse yurtdışındaki adalet elçilerimizdir.

Bu vesile ile ömürlerini ömrümüze vakfetmiş ve bu büyük mücadelede şehitlik mertebesi ile taçlandırılmış tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran ile anıyor, gazi ve emekli polislerimize huzurlu bir ömür diliyor, görevini sürdürmekte olan polislerimize, sağlık,  başarı ve mutluluk dilerim.”

 

Bakmadan Geçme