Parklarda Bakım Onarım Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor
Fatih Parkı'nda meydana gelen zemin bozulmaları da ekipler tarafından onarıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde parklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Şehzadeler ilçesindeki Fatih Parkı ile Bülent Koşmaz Parkı’nda ahşap oturma alanları, gölgelikler ve köprü, Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde üretilen malzemelerle yenilenerek Manisalıların hizmetine sunuldu.
Manisa’nın daha yaşanılabilir bir hale gelmesi adına fiziki düzenlemelere ara vermeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan sosyal alanlarda da bakım, onarım çalışmaları yürütüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım ve Atölyeler Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih Parkı ile Bülent Koşmaz Parkı’nda çalışmalar gerçekleştirildi. Parklarda bulunan ve zaman içerisinde yıpranan ahşap oturma alanları, gölgelikler ve ahşap köprü, Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde üretilen malzemelerle yenilendi. Ayrıca Fatih Parkı’nda meydana gelen zemin bozulmaları da ekipler tarafından onarıldı.
“Çalışmalar devam edecek”
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bakım Onarım ve Atölyeler Şube Müdürü Yılmaz Uçar, “Büyükşehir Belediyesi şantiyemizde kendi ekiplerimizle ürettiğimiz malzemelerle iki parkta bulunan ahşap alanları yeniledik. Manisalıların güvenli, konforlu ve estetik alanlarda vakit geçirebilmeleri çalışmalarımız belirlenen program çerçevesinde devam edecek” dedi.
Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu'na 1 yıl 7 ay hapis cezası

Turgutlu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Törenle Anıldı

Turgutlu Tarihi Belgeselin Yeni Bölümleri Hazırlanıyor

Büyükşehir’den 75 Mahalleye Ücretsiz İnternet Hizmeti

Turgutlu Belediyesinden Parklarda Yaz Temizliği

Çocuk Edebiyatında Bir İlk: 'Dikkat Kapibara Çıkabilir! Raflarda Yerini Aldı
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!