KULA'NIN ALTYAPISI MERCEK ALTINDA

KULA'NIN ALTYAPISI MERCEK ALTINDA DEDİ

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

KULA’NIN ALTYAPISI MERCEK ALTINDA

 

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu.

 

         MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde yürüttüğü çalışmaları yakından takip ederek yapılan işleri sıkı bir şekilde kontrol altında tutuyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İlçede ilk olarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’la makamında görüşen Demir, Kula’da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Makam ziyaretinin ardından Demir, Kula’da dünya standartlarında hizmet veren içme suyu arıtma tesisini gezerek bilgi aldı. Yaz aylarında su sıkıntısı yaşanmaması adına da önemli işlere imza attıklarını ifade eden Demir, sahada açılan sondaj kuyularının yanı sıra planlanan sondajlarla ilgili de tespitlerde bulundu. Kula’da bakım-onarımı gerçekleştirilecek içme suyu depolarını da kontrol eden Demir’e, Bakım-Onarım ve İşletmeler Şube Müdürü Recep Günay ve MASKİ İlçe Şefi Adem Zobudoğuş eşlik etti.

 

“İlçelerimize düzenli çalışma ziyaretleri gerçekleştiriyoruz”

 

İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, ilçelere gerçekleştirdikleri ziyaretlerle çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Daire Başkanı Demir, “İlçelerimize yaptığımız ve yapacağımız yatırımları yerinde incelemek üzere düzenli çalışma ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretimiz kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’la bir araya gelerek ilçedeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Ardından ilçemizde dünya standartlarında bir kaliteye sahip içme suyu arıtma tesisimizi, revizyon çalışması yapacağımız içme suyu depolarını gezerek ekibimizle birlikte gerekli planlamaları yaptık” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN