• Haberler
  • Turgutlulu Genç Yetenek Uğurlu Tekstil'in Reklam Yüzü Oldu

Turgutlulu Genç Yetenek Uğurlu Tekstil'in Reklam Yüzü Oldu

Hayallerimin peşinde koşan Turgutlulu genç yetenek Gülseren Çimen, Selendi'de uzun süren uğraşlar sonrasında faaliyete giren Uğurlu Tekstil'in reklam yüzü oldu.

Geçtiğimiz günlerde Basına demeçler veren Uğurlu Tekstil işletmeci ve çalışanlarına eşlik eden ve Firmanın Reklam yüzü olmayı kabul eden Gülseren Çimen, fabrikanın tanıtımında işletmeye destek vermeyi kabul etti.

Turgutlulu Genç yetenek firmanın reklam çekimlerinde yer aldı. Önümüzde ki günlerde çekimlerine devam edilecek olan Uğurlu Tekstil’in reklam yüzü olarak firmanın logosunu ve işletmeyi tanıtacak olan Çimen firma işletme ve çalışanlarına kendisini tercih ettikleri ve böylesine önemli bir çalışmada kendisine yer verdikleri için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme

Haber Kasaba - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!