• Haberler
  • TURGUTLU'DA ZABITA MEMURU GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

TURGUTLU'DA ZABITA MEMURU GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Turgutlu'da FETÖ/PDY kapsamında yapılan operasyonlarda görevinden uzaklaştırılan Turgutlu Belediyesi Personeli Zabıta Memuru görevine geri döndü.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde FETÖ/PDY kapsamında yapılan operasyonlarda görevinden uzaklaştırılan Turgutlu Belediyesi Zabıta da görevli Personeli Hüseyin Balcı FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kısa bir süre önce uzaklaştırılmıştı. Balcı soruşturmalar esnasında isim benzerliğinden dolayı alındığını ve mağdur edildiğini olayın anlaşılması sonrası görevine iade edildiğini ifade etti.

Öte yandanHüseyin Balcı, ile yapılan görüşmede bu örgütle uzaktan yakından ilişkisinin olmadığını sadece bir isim benzerliği ve bir yanlış anlaşılma sonucu görevinden uzaklaştırıldığını bu olay ile ilgili olarak bu süreçte mağdur edildiğini olayın anlaşılması sonucunda ve isim benzerliğinden meydana geldiğini belirtti.

Turgutlu Belediyesi Çalışanı Zabıta Personeli Hüseyin Balcı, Bu süreçte kendisine destek olan kendisine inan başta, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun'a Turgutlu MHP İlçe Teşkilatı Yöneyicilerinden Aççı, Osman Gökeloğlu, ve Ailesine ve bu süreçte yanında olan herkese çok teşekkür ediyorum. Kanuni olarak 10 gün içerisinde görevine geri döneceğinbi ifade eden Balcı, destel olan ve bana inanan hekesten Allah herkesten razı olsun dedi.

 

Bakmadan Geçme