• Haberler
  • Turgutlu'da CHP'li gençler 'hayır' için sokaklarda !

Turgutlu'da CHP'li gençler 'hayır' için sokaklarda !

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması yaklaşırken, CHP Gençlik Kolları üyeleri, 'Hayır' çalışmalarına devam ediyor.

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması yaklaşırken, CHP Gençlik Kolları üyeleri, 'Hayır' çalışmalarına devam ediyor.

CHP'li gençler, referandumda halkın 'hayır' oyu vermesi için yürüttükleri çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Cumartesi Pazarını ziyaret eden İlçe Başkanı Erk Kayabaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay’ın da eşlik ettiği çalışmalarda CHP’li gençler halka ve esnafa anayasa değişikliği ilgili bilgi verdiler.

Hayır için destek isteyen ekip, 16 Nisan’daki referandumda yapılacak değişikliklerin anlatıldığı broşürleri de dağıtarak, anayasa değişikliğinin tek adam sistemini getireceğini Turgutlululara anlattılar.

İlçe Başkanı Erk Kayabaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Solmaz bire bir temas ettikleri vatandaşlara, “Yüzde 51 ile seçilen bir cumhurbaşkanı aynı zamanda partisinin başında olacak, milletvekillerini belirleyecek, meclis başkanını belirleyecek ve yargı atamalarını yapacak, bakanlar kurulunu yönetecek ve tüm bunları yaparken yüzde 49’u yok sayacak. Biz buna karşı çıkıyoruz. “şeklinde kendilerini ifade ederken, Başkan Kayabaş’ta “ Hepimiz uzun yola gittik. Peki, uzun yola giderken siz hiç tek şoför olduğunu gördünüz mü? Sizlerin esnaf olarak birer muhasebeciniz ya da yanınızda işinizi idare edebilmeniz için bir yardımcınız var değil mi? Birileri denetlemeden doğru yapmak mümkün müdür? İşte getirilmek istenen sistem denetleme olmadan ülke yönetilmesinin istenmesidir. Buna izin vermeyelim. Hayır da hayır vardır.” şeklinde konuştu.

Pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler alan ekip daha sonra kafelerin bulunduğu mekanlara geçerek çalışmalarını sürdürdü.

Bakmadan Geçme

Haber Kasaba - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!