Son Kale Türkiye' Programına Büyük İlgi

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gözyaşı Geceleri' ekibinin sahnelediği 'Son Kale Türkiye' programı ilçe halkının büyük beğenisini topladı.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen “Gözyaşı Geceleri” ekibinin sahnelediği “Son Kale Türkiye” programı ilçe halkının büyük beğenisini topladı.

Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farklılıkların anlatıldığı programda Türkiye´de geçmişten günümüze yaşanan siyasi ve terör olayları da Tiyatral gösteriyle sergilendi. Gösteride 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi de ele alındı.

Etkinliğin sonunda oyuncular tarafından okunan İstiklal Marşı´nın 10 kıtasına tüm salon hep bir ağızdan ellerindeki bayraklarla büyük bir coşku ile eşlik ettiler. İstiklal Marşının bitmesi ile bütün salon oyuncuları ayakta alkışladılar.

Vatandaşların ilgiyle izlediği gecenin sonunda Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı "Gözyaşı Geceleri" ekibine çiçek verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN