Minikler Şirinleri Çok Sevdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Kula kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik 'Şirinler' adlı tiyatro oyununu minik izleyicileri ile buluşturdu.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Kula kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Şirinler” adlı tiyatro oyununu minik izleyicileri ile buluşturdu.

Batuhan Nil ve Selimcan Doğancı’nın yazdığı, Mertcan Üreten’in uyarladığı ve Batuhan Nil’in yönettiği oyun Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Tiyatro salonunda minik izleyiciler ile buluştu. Şirinler tiyatrosu çocuklara arkadaşlığı, paylaşımın önemini, doğa sevgisini, iyi ve kötüyü ayırt etmeyi aşılıyor. Her yaştan tiyatro severlerin ilgiyle izledikleri tiyatro gösterinde minik izleyiciler keyifli zaman geçirdiler.

Yapılan sanatsal faaliyetlerin artması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Kula, güzel olan ve değer katan her etkinliğe ilgi gösteriyor. Bu maksatla ilçemizde sanatsal aktivitelerin artması için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN