• Haberler
  • MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISINDAN KODLAMA ATÖLYESİNE ZİYARET

MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISINDAN KODLAMA ATÖLYESİNE ZİYARET

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu Turgutlu'da ziyaretlerde bulundu.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Kodlama Atölyesini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu, öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Turgutlu ilçesine ziyarette bulunan Çolakoğlu’na, Kaymakam Uğur Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Kodlama Atölyesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Kodlama Atölyesi hakkında Kaymakam Uğur Turan’dan bilgi alan Çolakoğlu, Turgutlu’da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını söyledi.

Çolakoğlu, ayrıca;”Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapılan çalışmalardan her zaman mutlu oluyoruz. Gençlerimizin gelecek için önünü açmamız lazım. Türkiye olarak çok çalışmaları ve iyi işler yapmalıyız.”dedi.

Müsteşar yardımcısı Çolakoğlu daha sonra, Salihli ilçesinde ki programlara katılmak için Turgutlu’dan ayrıldı.

Bakmadan Geçme

Haber Kasaba - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!