Manisa Mesir Macunu Festivali'nin logosu Manisalıların seçimiyle belirlenecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi, katılımcı yönetim anlayışıyla Manisalıların görüşlerini almaya devam ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, katılımcı yönetim anlayışıyla Manisalıların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda, ülkemizin en eski tarihi ve kültürel değerlerinden olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin 485. yılı için Büyükşehir Belediyesi tarafından tasarlanan yeni logolardan hangisinin kullanılacağı, halkın oylarıyla belirlenecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde 14 Şubat Cuma günü başlayacak ve 19 Şubat Çarşamba günü son bulacak ankette, vatandaşlara beş farklı logo seçeneği sunulacak. Manisalılar, beğendikleri logoyu seçerek oy kullanıp UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirasının Temsili Listesi’nde de yer alan 485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin yeni logosunu belirleyecek.
Birlikte Karar Vereceğiz
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, katılımcı yönetim anlayışının önemini vurgulayarak, “Manisa’yı ortak akılla yönetiyoruz. Bildiğiniz gibi Kırmızı Yol için de halkımıza sormuş, ankete katılanların yüzde 86’sının kararıyla bu uygulamayı kaldırmıştık. Şehrimizin en önemli kültürel değerlerinden olan 485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali için tasarladığımız beş farklı logoyu da Manisalıların beğenisine sunarak birlikte karar vereceğiz” dedi.
Manisalılar, 14 Şubat Cuma - 19 Şubat Çarşamba tarihleri arasında www.manisa.bel.tr adresinde yayınlanacak ankete katılarak Festival’in yeni logosunu belirleyebilir.
Bakmadan Geçme

Yunusemre’den Temizlik Personellerine ’Öfke Kontrolü Ve Stres Yönetimi’ Eğitimi

Ferhan Zengin, Turgutlu’yu Temsilen Manisa’daki EUCHNER Seminerine Katıldı

Soma’da Alzheımer Hastası Remzi Özberk’ten Haber Alınamıyor, Arama Çalışmaları Sürdürülüyor

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Turgutluya Öğrencilere Müzik Söyleşisi Ve Dinletisi İçin Geldi

Cemal Kelleci 'Karabük’te Veresiye Defteri Şişti, Vatandaş Şükre Zorlanıyor!'

Büyükşehir’den 'Adım Adım Sağlık' Etkinliği
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!