• Haberler
  • MANİSA'DA OPERASYON ! 9 ŞAHIS YAKALANDI

MANİSA'DA OPERASYON ! 9 ŞAHIS YAKALANDI

Manisa'da yapılan eş zamanlı şafak operasyonunda farklı suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 şahıs yakalandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliğine bağlı resmi ve sivil ekipler sabaha karşı düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 9 şahıs gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre daha önceden tespit edilen 13 farklı adreslere baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda 12 farklı suçlardan aranması ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan G.B,  1 suçtan aranan ve 3 yıl kesinleşmiş cezası olan İ.G, 5 Ayrı suçtan aranan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.İ, 3 ayrı suçtan aranması olan ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan D.A, 4 farklı suçlardan aranan ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Y.K, öte yandan diğer yakalanan 4 şahısın ise fark suçlardan ifadesi olduğu öğrenildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre Manisa genelinde yapılan eş zamanlı şafak operasyonunda yakalanan şahısların Hırsızlık basit yaralama, tehdit ve hakaret,  küçük çocuğa cinsel istismar, mala zarar verme, Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve Terör propagandası yapmak suçlarından arandıkları öğrenildi.

Göz altına alınan  9 şahıs Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporlarının alınmasının ardından  ifadelerinin alınmasının ardından Asayiş Şubeye götürülüp  işlemlerinin ardından  yetkili mercilere teslim edileceği  öğrenildi.

HABER: SERKAN ÖZCAN

Bakmadan Geçme