• Haberler
  • MANİSA'DA MHP'Lİ TAMET AKBAL PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

MANİSA'DA MHP'Lİ TAMET AKBAL PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)'nin Manisa'da önemli isimlerinden eski Manisa Merkez İlçe Başkanı ve eski Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’nin Manisa’da önemli isimlerinden eski Manisa Merkez İlçe Başkanı ve eski Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Akkal, partinin genel merkezinin yürüttüğü politikaların sahip olduğu ülkücü fikriyata ve dünya görüşüne ters düşmesi nedeniyle MHP’den istifa ettiğini belirtti.

            İstifasını açıklayan, Tamer Akkal, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne gönderdiği yazıda şu görüşlere yer verdi: “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum, ’Kurultaylarda Ülkücü İradenin tecellisi ile seçilerek’’ bir dönem Manisa Merkez İlçe Başkanlığı, bir dönem Manisa İl Başkanlığı yaptığım partimden, Genel Merkezin günümüzde yürüttüğü politikaların, sahip olduğum Ülkücü Fikriyata ve dünya görüşüme ters düşmesi sebebiyle Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyorum. Gereğini bilginize rica ederim. İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme