- Haberler
- Manisa
- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Sarıgöl'de Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile Buluştu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Sarıgöl'de Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile Buluştu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz ile birlikte Sarıgöl'de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarının görüşüldüğü toplantıda Başkan Dutlulu, sorunları birinci ağızdan dinleyerek çözüm için ilgili birimlere gerekli talimatları vereceğini ifade etti.
Muhtarlarla yapılan toplantının ardından ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile de bir görüşme gerçekleştirildi. Devam eden çalışmalar ile planlanan projelerin ele alındığı buluşmada, Sarıgöl’ün gelişimi ve hizmetlerin daha etkin şekilde hayata geçirilmesi adına fikir alışverişinde bulunuldu.
Samimi ev sahipliği için Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz’e teşekkür eden Başkan Dutlulu, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için sahadayız. Hep birlikte daha yaşanabilir bir Sarıgöl için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Program kapsamında Sarıgöl Kent Lokantası ve Halk Mandırası’nın açılışını da gerçekleştiren Dutlulu, pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Dutlulu, “Sarıgöl’ümüzün tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına durmadan, gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme
Turgutlu Belediyesinden 25 Kasım’a Özel Anlamlı Etkinlik
Özel Röportaj: “Otizmli çocuklar incinmeyecek bir toplum kurmak zorundayız”
Usta Sanatçı Suavi, Manisalılarla Buluştu
Manisa’da Kaldırımlar Vatandaşa Geri Veriliyor
Dutlulu'dan ‘Çift Maaş’ ve ‘Rant Çetesi’ İddialarına Sert Yanıt
Başevirgen,Çiftçinin tarlasını ekebilecek gücü de takati de kalmadı
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!