Kula'da Yapılan Yatırımlar İncelendi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç'le Kula'nın yatırımlarını değerlendirdi.

Kula’da Yapılan Yatırımlar İncelendi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le Kula’nın yatırımlarını değerlendirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula’daki çalışmalarıyla ilgili görüşen Başkan Tosun ve Genel Sekreter Yardımcısı Genç, çalışma yapılan noktalarda inceleme ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi işbirliğinde yürütülen projeler hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş’ta eşlik ederken Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz ve Manisa Büyükşehir Kula Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer’de hazır bulundu.  2017 yılı yatırım programı dahilindeki işler ve projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tosun, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte, Kulamızı daha yaşanabilir ve her anlamda daha güzel bir şehir haline getirmek için koordineli şekilde çalışmalar yapıyoruz. Ortak gayemiz hemşerilerimize en iyi ve en kaliteli belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaktır” dedi.

Yeni ve Modern Mezbaha Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve beraberindekilerle birlikte sahada incelemelerde bulundu. İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanan yeni mezbahayı inceleyen Başkan Tosun ve beraberindekiler önümüzdeki günlerde hizmete girecek modern tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yeni mezbahanın Kula ve çevresine hizmet vereceğini belirten Başkan Tosun, desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek tesisin kısa bir sürede hizmet vermeye başlayacağını söyledi. MABEM ve Cemal Ergün Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret eden Başkan Tosun ve beraberindekiler Kula’ya kazandırılacak yeni mezarlık alanında dolgu çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakmadan Geçme