• Haberler
  • Manisa
  • Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek, kurulan 'Ferdi Zeyrek Vakfı'nın açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.

Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek, kurulan 'Ferdi Zeyrek Vakfı'nın açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.

Hayata bıraktığı izlerle, umut ve sevgiyi çoğaltan bir yaşam süren merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in adı artık vakıf çatısı altında yaşatılacak.

Ferdi Zeyrek Vakfı, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlaması amacıyla, maddi olanakları yetersiz çocukların öğrenim hayatları boyunca eğitim, sosyal ve kültürel seviyelerini yükseltmek için faaliyetlerde bulunacak.
 

Eşi Nurcan Zeyrek, yaptığı duygusal paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Ferdi; insanlara dokunan, umudu büyüten, sevgiyi çoğaltan bir hayat yaşadı. Bizlere düşen onun adını, anısını ve sevgi dolu kalbini sonsuza kadar yaşatmak. Bu vakıf, Ferdi için dua eden, onun için gözyaşı döken, görmeden seven, yerine koyan herkesin vakfı olacak. Onun hayallerini yaşatacak bir vefadır. Sizleri bu hayalleri birlikte yaşatmak için yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Ferdi Zeyrek Vakfı’nın açılış töreni, 29 Eylül 2025 Pazartesi günü saat 18.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek, kurulan 'Ferdi Zeyrek Vakfı'nın açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.

 

Bakmadan Geçme

Haber Kasaba - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!