Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Manisa’da sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.
Manisalılar, Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü gününde Ebru Yaşar ile coşku dolu anlar yaşadı. Konsere katılan on binlerce kişi, sanatçının şarkılarına gece boyunca eşlik etti.
Dinleyicileriyle zaman zaman sohbet de eden ünlü sanatçı konserinde, yeni şarkısı “Affet”in yanı sıra; “Yoksun”, “Ateşten Gömlek”, “İçime Ata Ata” “Havadan Sudan”, “Kalmam” gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaşar’ın, repertuvarındaki eğlenceli eserler ise Manisalıları coşturdu.
Yaşar, sahnede yaptığı konuşmada, “Sizlerle olmaktan inanılmaz mutluluk duyuyorum, duygulanıyorum. Gerçekten çok güzelsiniz” dedi.
Bakmadan Geçme

Turgutlu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Anma Programı Düzenlendi

CHP Turgutlu İlçe Delege Seçimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Çetin Akın’dan AK Parti İl Başkanı Süleyman Turgut’a Sert Yanıt: “Hodri Meydan!”

Büyükşehir, Türkiye’de İlk Olan Projeyi Hayata Geçirdi

Manisa’da Korsan Taşımacılığa Sıkı Denetim

Salihli'ye Yıldızlar Akını
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!