Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla her yıl düzenlediği aşure dağıtımı bu yıl da kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirdi. Bu yıl çölyak hastaları için de özel olarak glütensiz aşure hazırlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale gelen aşure dağıtımları, bu yıl da Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde Alaybey Pazaryeri, Laleli Pazaryeri, Ulupark, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Muradiye Pazaryeri, Nurlupınar Pazaryeri, Karaköy ve Perşembe pazaryerlerinde gerçekleşti. Bu yıl çölyak hastaları da unutulmadı ve onlar için özel olarak hazırlanan glüteniz aşureler de ikram edildi. Perşembe Pazaryeri’ndeki aşure dağıtımına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay, Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı Halim Şivecan, Mutlu Beslen Kadın Kooperatifi Başkanı Özlem Şivecan da katıldı.
Çölyak Hastalarından Teşekkür
Kendilerinin de düşünülerek glütensiz aşure hazırlanıp ikram edilmesi nedeniyle mutlu olduklarını belirten çölyak hastaları ve aileleri, duyarlı yaklaşım için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 45 yıldır çölyak hastası olduğunu ifade eden Sema Sarıhan, “Dışarda dağıtılan aşureleri yiyemiyorduk çünkü glütensiz ürünlere ihtiyacımız var. Besim Başkanımıza teşekkür ederim, rahmetli Ferdi Başkanımızın açtığı yoldan ilerliyor” dedi.
Bakmadan Geçme
Turgutlu Belediyesi Kasım Meclisi Toplandı
Ferdi Zeyrek İddianamesi Tamamlandı: 10 Şüpheliye 15 Yıla Kadar Hapis İstemi
CHP Turgutlu İlçe Teşkilatından Başkan Çetin Akın’a Ziyaret
Kahraman Kore Gazisi Osman Nuri Özer Askerî Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı
Başkan Dutlulu’dan İlçe Belediye Başkanlarıyla Yeni Yıl Öncesi Değerlendirme Toplantısı
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımında Net Galibiyet: 3-0
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!