• Haberler
  • ÇINARLI KAHVE İŞLETMECİSİ RIFAT TAŞAN '55 YILDIR KALDIRDIĞIM ÖLÜYÜ YARALIYI UNUTTUM!

ÇINARLI KAHVE İŞLETMECİSİ RIFAT TAŞAN '55 YILDIR KALDIRDIĞIM ÖLÜYÜ YARALIYI UNUTTUM!

VİDEOLU HABER>> TURGUTLU da Çınarlı Kahve işletmecisi Rıfat Taşan ile, 15 Temmuz sonrası ve Referandum süreci ayrıca Haziran ayında yapımına başlanacağı söylenen, Eski Garaj Kavşağı Battı-Çıktısı ve Üst Geçidi projesi hakkında söyleşi yaptık.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ÇINARLI KAHVE İŞLETMECİSİ RIFAT TAŞAN '55 YILDIR KALDIRDIĞIM ÖLÜYÜ YARALIYI UNUTTUM!

TURGUTLU da Çınarlı Kahve işletmecisi Rıfat Taşan ile, 15 Temmuz sonrası ve Referandum sürecinde, işlerin de artış olup olmadığı veya düşüş olup olmadığı hususunda ve Turgutlu trafiğini rahatlamak amacıyla, Haziran ayında yapımına başlanacağı söylenen, Eski Garaj Kavşağı Battı-Çıktısı ve Üst Geçidi projesi hakkında söyleşi yaptık.

Turgutlu Çınarlı Kahve İşletmecisi ve Sahibi olan Rıfat Taşan, ile 15 Temmuz sonrası ve Referandum sürecinde, Turgutlu daki ve Eski Garaj Kavşağı etrafında ki esnafın işlerin de artış olup olmadığı veya düşüş olup olmadığı hususunda söyleşi yaptık.

Muhabir; Çınarlı Kahve İşletmecisi ve Sahibi Rıfat Taşan’a kaç yılından buyana burada işletmecisiniz.

Taşan, Kahvenin kuruluşu 1960 10 yaşından bu yana buradayım 10 yaşımdan beri 55 senedir buradayım.

Muhabir; Mevcut referandum sürecinde işlerinde bir kırıklık yada bir çoğalma var mı diye sorduk.

Taşan, Genel anlamda bir düşüş var sadece bizim değil bütün esnafın işi kötü.

Muhabir; Buraya battı çıktı yapılacağı söyleniyor. Uzun zamandır bu sosyal medyada ve haberlerde yer alıyor peki bununla ilgili düşünceleriniz nelerdir.

Taşan, Geç kalınmış bir hizmet, biran evvel olmasını istiyoruz, ben burada 55 senedir kaldırdığım ölüyü yaralıyı, unuttum. Daha kaç kişi ölecek burada. Biran evvel yapılsın. Bazı esnaflardan duyuyorum. İşlerimiz azalır diye azalsın. 500 çay satıyorsam 300 çay satarım. Yeter ki memlekete hizmet olsun. Biran evvel yapılsın istiyoruz.

Muhabir; Peki bu hizmetin size zararı olacağını düşünüyor musunuz.

Taşan, Evet olsun. Yeter ki hizmet olsun benim şahsi ve zararım olmuş önemli değil. Başka işe çeviririm. Yeter ki olsun bu kazalar önlensin. 1960 yılından buyana burası bizim babamda burada kahvecilik yapıyordu bende burada kahvecilik yapıyorum oğlumda benden sonra burada kahvecilik yapacak.

Muhabir; Son zamanlarda ki; Referandum hakkında ki görüşlerinizi alabilir miyiz.

Taşan, Öncelikle biz burada uzun yıllardan buyana esnafız ve bizm kahvemize her görüşten siyasi düşünceyi taşıyan insan geliyor burada yiyip içiyor. Bu konuda görüşümü belirtmem doğru olmaz diye düşünüyorum.

Taşan, Benim şahsi düşüncem bu bir oyum var onu da gider kullanırım. Kullandığım oyun vatanım ve milletime faydalı olmasını isterim. Referandumda ne çıkarsa çıksın Vatanımız ve milletimiz için en iyisi olsun isterim. Allah vatanımızı bayrağımızı ve birlik beraberliğimizi bozmasın. Helal kazanç nasip etsin dedi.

Taşan, Son olarak böylesine hassas sorular ile kendisinin düşünceleri almak için ziyarette bulunduğumuz içinde bizlere ve yoğun bir tempo ile her koşul ve şartlarda haber yapmak adına gece ve gündüz demeden mücadele eden basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayağınıza yüreğinize sağlık sağ olun var olun, işinizde başarılar diliyorum dedi.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme