- Haberler
- Son Dakika
- CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı Seçimine Tek Adayla Gidilecek!
CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı Seçimine Tek Adayla Gidilecek!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu İlçe Teşkilatı, yaklaşan ilçe başkanlığı seçimlerine tek adayla gidileceğini açıkladı. Parti ayrıca demokrasi, adalet ve basın özgürlüğüne yönelik baskılara dikkat çekti.
CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, CHP ilçe başkan adayı Akif Kopçacı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları da katıldı. Açıklamada ağır ekonomik sorunların yanı sıra iktidarın uygulamaları eleştirildi. Halkın iradesine yönelik müdahalelerin arttığı, adalet, hukuk ve basın özgürlüğünün engellendiği vurgulandı.
Bayrampaşa Belediye Başkanı gözaltına alındı
Basın açıklamasında, Bayrampaşa Belediye Başkanı’nın gözaltına alınmasına da değinildi. İktidarın bu yöndeki tavrı eleştirilirken, “Cumhuriyetin ve evrensel hukukun, Atatürk’ün emaneti olan baba ocağımız kayyımlarla ve müdahalelerle yıldırılmak isteniyor. Buna izin vermeyeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
Tek aday kararı
Parti içinde birlik çağrısı yapılırken, yaklaşan seçimler öncesi tek adayla sürecin yürütülmesinin kararlaştırıldığı açıklandı. CHP Turgutlu İlçe Başkan Adayı Akif Kopçacı da seçimden çekildiğini, partinin tek adayla seçime gideceğini duyurdu.
Bakmadan Geçme
Turgutlu Zabıtası Kent Düzeni İçin Sahada
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban;2025 Unutamayacağımız Ama Unutmak İstediğimiz Bir Yıl Oldu’
Başkan Besim Dutlulu, Demirci’de STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Büyükşehir’den Demirci’de Sosyal Belediyecilik Adımı
Başkan Çetin Akın Çocukları Sevindirdi
Başkan Balaban Yabancı Öğrencileri Konuk Etti
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!



