- Haberler
- Son Dakika
- CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Çepnidere ve Osmancık mahallelerinde meydana gelen orman yangınının ardından bölgeye giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette CHP İlçe Başkanı Hasan Ayma, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Tekin Çakmak ve MASKİ sorumlusu Ali Yıldırancan da Başevirgen’e eşlik etti.
Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başevirgen, yaşanan zararların en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti. Tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Başevirgen, “Mağduriyetleri en aza indirmek ve yaraları birlikte sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Yangından etkilenen mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler yapan heyet, bölgedeki ihtiyaçları yerinde tespit ederek çözüm odaklı adımlar atılacağını ifade etti.










Bakmadan Geçme

AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı’ndan Ankara’ya Ziyaret Turu

Başkan Dutlulu Akhisar’da Basınla Buluştu: Turgutlu’nun Sorunlarını Haber Kasaba Gündeme Taşıdı

Turgutlu’da Kent Estetiğine Yeni Vizyon: Erk Kayabaş Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda Personelle Buluştu

Manisa TSO, Salihli TSO'nun 100. yıl törenine katıldı

Turgutlu’da Özel Evlat İsmail Cem İçin Asker Eğlencesi Düzenlendi

MANİSA BÜYÜKŞEHİR ZABITA DAİRE BAŞKANI BİLGİHAN HASTURAN’DAN TURGUTLU’DA ZİYARET
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!