• Haberler
  • Başkan Ergün'den Kadınlara 30 Bin Çiçek

Başkan Ergün'den Kadınlara 30 Bin Çiçek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla il genelinde kadınlara 30 bin saksı sümbül dağıttı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla il genelinde kadınlara 30 bin saksı sümbül dağıttı. Büyükşehir Belediyesi ilçe koordinatörlükleri aracılığıyla çiçeklerini alan kadınlar, Başkan Ergün’e jestinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün il genelinde kadınlara sümbül hediye etti. Bu kapsamda ilçe koordinatörlükleri aracılığıyla il genelinde kadınlara 30 bin saksı sümbül hediye edildi. Başkan Ergün bu özel günde belediye personelini de unutmadı. Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye bağlı hizmet birimlerindeki tüm kadın personele de çiçek hediye etti.

Kadınlar Günü’nü Kutladı

 Manisa’nın il genelinde hiçbir kadını unutmayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlığını hissettiğimiz, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, her alanda eşit ve demokratik bir şekilde yaşadıkları, anaların ve eşlerin gözyaşlarının dindiği bir ülke hayaliyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum” ifadelerinde bulundu. Başkan Ergün’ün jesti karşısında memnuniyeti dile getiren kadınlar kendisine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme