Turgutlu'da Kadın Cinayeti: Başkan Çetin Akın'dan Sert Tepki
Turgutlu ilçesinde yaşanan kadın cinayeti, ilçede büyük üzüntüye yol açtı, Başkan Akın sosyal medya hesabından konuya ilişkin sert tepki gösterdi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yaşanan vahim olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kadın cinayetlerine tepki gösterdi.
'Bu davanın takipçisi olacağız'
Başkan Akın paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Artık yeter! Maalesef ilçemizde yaşanan kadın cinayetiyle canımız yandı. Hemşehrimiz, eşi tarafından katledildi. Kadın cinayetleri durmuyor, her geçen gün bir kadının daha yaşam hakkı elinden alınıyor.
Bu sessizliğe, bu şiddete, bu adaletsizliğe toplum olarak ses çıkarmak zorundayız.
Hayatını kaybeden hemşehrimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Bu davanın takipçisi olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.'
Yetkililer, kadın cinayetlerine karşı etkin mücadelenin sürdüğünü ve hukuki sürecin yakından takip edildiğini bildirdi. İlçede vatandaşlar, bir kadının daha şiddet kurbanı olmasına tepki göstererek adalet çağrısında bulundu.