Turgutlu'da İnşaatlar Yolları İşgal Ediyor !

Turgutlu'da yağmurların yağmasından sonra vatandaşlar evlerine giremez oldu.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Turgutlu'da yağmurların yağmasından sonra vatandaşlar evlerine giremez oldu.

Turgutlu'da vatandaşları bezdiren inşaatlar , artık yollara taştı, geçiş güzergahlarını gelişi güzel saatlerce kapatan mikserler, beton kamyonları, yollara konan tuğla ve kum yığınları, çimento torbaları, etrafa atılan inşaat malzemeleri, inşaat pisliklerini, temelden çıkan toprak yığınları, yol ortasına konan inşaat demirleri, kalaslar, tahtalar ve aklınıza gelen her türlü inşaat malzemelerinden dolayı isyan eden İnsanlar, Belediye yönetimin ilgisizliğinden dolayı da isyan etmeye başladılar.

Yağmurların yağmasından sonra inşaat firmasının kumları yolların ortasına katmasından sonra, kaldırımlar göle dönüyor. Vatandaşlar yağmurların yağmasından sonra evlerine giremez oldu.

Turgutlu'da whatshapp ihbar hattımıza gelen ihbarı değerlendirdik.Yiğitler mahallesi Tuna sokakda yaşayan vatandaşlar, yağmur yağdıktan sonra evlerine giremediklerini yaşlı aile fertlerinin ve çocuklarının evlerine girmeye çalışırken, Düşerek kafalarını kaldırama çarpmasından korktuklarını dile getirdi.

İnşaat kenarlarına, yollara demir-tuğla,um çakıl gibi malzemeler koyan inşaat firmalarının böylesi çevreyi rahatsız edici çalışmalarından dertli Turgutlulular zaman zaman şikayetlerde bulunduklarını ancak dikkate alınmadıklarını belirterek, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin beyin konuyla bire bir ilgilenmesini istiyorlar.

Bakmadan Geçme