MHP'Lİ ERKAN AKÇAY RUSYA'YA GİDİYOR

Manisa milletvekili MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 10 Mart 2017 Cuma günü Rusya'ya gidiyor. Akçay 11 Mart Cumartesi günü de partisinin Manisa il başkanlığınca düzenlenen 'Anayasa Referandumu ve Siyasi Gelişmeler' toplantısına katılacak.

Manisa milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay 10 Mart Cuma günü Rusya'ya gidiyor. MHP'li Akçay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği ve ilgili bakanların da yer alacağı heyetle birlikte Moskova'da düzenlenecek olan Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısına katılacak.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda iki ülke arasındaki ilişkilerin tüm yönleriyle ele alınarak ekonomi, enerji ve askeri alanlarda ikili anlaşmaların imzalanması beklenmektedir. Toplantıda Suriye gelişmeleri başta olmak üzere uluslararası gelişmeler hakkında da görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir.

MHP'li Akçay Rusya programının hemen ardından Manisa'ya gelerek Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığınca 11 Mart Cumartesi günü düzenlenecek olan “Anayasa Referandumu ve Siyasi Gelişmeler” konulu toplantıya katılacak. Akçay toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi'nin Anayasa değişikliğine ilişkin görüşlerini ve Anayasa değişikliğini neden desteklediklerini anlatacak.

Bakmadan Geçme