Iğdırlılar Derneği tanışma kahvaltısında bir araya geldi

Turgutlu Iğdırlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile Turgutlu protokolü Orta Park'ta düzenlenen kahvaltı da bir araya geldi.

Turgutlu Iğdırlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile Turgutlu protokolü Orta Park'ta düzenlenen kahvaltı da bir araya geldi.

Turgutlu Iğdırlılar Derneği tarafından Orta Park Kafe ve Restoran'da düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısına Turgutlu, Garnizon Komutan Kemal Secelli, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e vekaleten İnsan Kaynakları Müdürü Mümin Yürek, Turgutlu Belediye Başkan yardımcısı Çetin Akın, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Hasan Hüseyin Çocun, Turgutlu Bedensel Engellier Odası Başkanı Aysel Yiğit, ve davetliler katıldı.

Düzenlenen toplantıda kısa bir konuşma yapan, Turgutlu Iğdırlılar Derneği Başkanı Sabahaddin Kaya: “Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Sayın kaymakamımız Uğur Turan Bey seminer nedeniyle Turgutlu'da olmadığı için aramızda olamadı. Kaymakamımızın burada olmaması bizim içimizde bir ukte olarak kalmıştır. Ona saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kendisi bizim için çok değerlidir. Gelenlere ve gelmeyenlere, gelemeyenlere herkese teşekkür ediyorum. Bu bir sitem olarak algılanmasın bizim hiç kimseye bir sitemimiz yok. Herkese teşekkür ediyorum afiyet olsun diyorum.” Dedi.

Kahvaltının ardından Ortapark çay bahçesine geçen katılımcılar çay bahçesinde çay içip sohbet ettiler.

Turgutlu Iğdırlılar Derneği'nin yenilenen yönetimi şu şekilde;

Başkan Sabahaddin Kaya

Başkan yardımcısı Ali Karabulut

Sekreter Tahsin Beyhan

Yönetim kurulu üyeleri H. Hüseyin Coşkun

Ercan Ertuğ, Ali Sürmeli, Bayram Karataş

Selçuk Varol, Onur Deniz, Feyyaz Karataş

Nizameddin Aydoğdu, Ahmet İlter

Mustafa Ateş, Sefer Ali Gül

Haber: Haşim KARATAŞ

Bakmadan Geçme