Muhtar Avni Gürel,e Teşekkür Ettiler

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 'Mahallenizde Konser Var' etkinliği, Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesinde yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının hazırladığı repertuar, Çıkrıkçı Mahalle sakinlerini bazen hüzünlendirse de gecenin genelinde eğlendirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, vatandaşa dokunan projeler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesinde ‘Mahallenizde Konser Var’ projesi gerçekleşti. Çıkrıkçı Mahallesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen konsere Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar, Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel, Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz ve mahalle sakinleri katıldı.

Sosyal Projelere de İhtiyacımız Var         

Gecenin açılış konuşmasını Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan yaptı. Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek sözlerine başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hizmetlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Arslan, böyle sosyal projelere ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi ve vatandaşların gönlünce eğlenebileceği bir konser yaşamalarını temenni etti.

Eğlence Dolu Bir Akşam Olsun

Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de mahalle halkına seslendi. Çiftçilikle uğraşan bölge sakinlerini işlerden bir nebze de olsa uzaklaştırmak istediklerini belirten Genç, vatandaşların eğlenceli anlar yaşamaları için bu organizasyonun tertip edildiğini söyledi.

Kültür Sanat Mahallelere Yayılacak

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat organizasyonlarındaki başarısına dikkat çekti. Şirin, “Geçen hafta Turgutlu’da tiyatro, bu hafta Çıkrıkçı da konserimiz var. Artık şehirde ne varsa mahallelerde de o olacak. Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde önemli hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çıkrıkçı, Gönlünce Eğlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının hazırladığı repertuar eşliğinde mahalle sakinleri güzel bir gece yaşadı. Asker türküleri ile başlayan konser, halk müziğinin eşsiz eserleri ile devam etti. Gecenin sonunda Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz’a çiçek takdim ederken, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan da Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarına çiçek takdiminde bulundu. Vatandaşlar düzenlenen etkinlik dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.  

Bakmadan Geçme