Murşit Gedizli Haberleri

Murşit Gedizli Haberleri

Gedizli İlçe teşkilatına başvurusunu yaptı

AK Parti’de AK Parti Turgutlu Eski ilçe başkanı Mürşit Gedizli, Turgutlu Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Gedizli' 'Durmak yok yola devam'

AK Parti 27. Dönem Manisa Millet vekili aday adayı Mürşit Gedizli sosyal medya hesabı üzerinden bir yazılı açıklama yayınladı.

Gedizli’den Anneler Günü Mesajı Yayınladı

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mürşit Gedizli, Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gedizli,den Partili yöneticilere veda

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mürşit Gedizli, Partililerle Buluştu.

Eski Başkan Gedizli'ye Sevgi Seli

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mürşit Gedizli, Yeni teşkilat binasında adaylık açıklamasında bulundu.

Murşit Gedizli'de Adaylık Başvurusu Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Milletvekili aday adayı olduğunu duyuran ve ardından İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden, AK Parti Turgutlu Eski ilçe başkanı Mürşit Gedizli, Milletvekiliği başvurusunu yaptı.

Başkan Gedizli, Vekillik İçin İstifa Edecek!...

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Milletvekilliği aday adaylığı için Genel Merkez tarafından istifa etmesi istenerek izin verildiği için görevinden istifa ediyor.

Başkan Gedizli'nin 23 Nisan Mesajı

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Sezer'den Gegizli'ye Belgeleriyle Cevap Gecikmedi

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde bağlı Dağmarmara grup köylerinde bulunan Niyazi Üzmez İlköğretim okulu, deprem yönetmeliğine uygun olmadığı ve dayanaksız olduğu için yıkılmış konuyla ilgili AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Murşit Gedizli'den bir açıklama gelmişti. 'Gedizli kepçenin üzerine bindikten sonra şu ifadelere yer vermiş, 'AK Parti Hükümetimiz, Dağmarmara'ya Yeni Okul Kazandırıyor' bu açıklama basında yer almış ve Turgutlu'da konuşulmaya başlanmıştı. Bu gün Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli’nin yaptığı ‘AK Parti’den Turgutlu’ya 100 Bin Metrekare Parke Taşı’ başlıklı habere yönelik açıklama yaptı.

Gedizli: 'Bu zahmete sebep olanlar boşuna göstermelik basın açıklamaları yapıp rahmet peşinde koşmasın'

MANİSA Turgutlu'da geçtiğimiz gün yaşanan ve yaklaşık olarak 2 güne yakın süren su kesintileri ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, 4 yıldır bir güzellik göremediğini söyledi.

Gedizli, 'İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum'

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Gedizli'den 28 Şubat Postmodern darbesi mesajı

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, 28 Şubat Postmodern darbesinin yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Gedizli’den 10 Ocak mesajı

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısyla bir mesaj yayınladı.

Ülkü Ocaklarından Resimli Gönderme!

TURGUTLU Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, son zamanlarda; Turgutlu Ak Parti İlçe Başkanı Murşit Gedizli’nin MHP'li başkanlara ve belediyenin çalışmalarına yönelik yaptığı eleştirilere sosyal medya üzerinden cevap verdi. Gürefe, Turgutlu Ak Parti İlçe Teşkilatını ve İlçe Başkanı Gedizli'yi ve ilçe teşkilatına resimli gönderme yaptı.

Gedizli;'Ben yaptım oldu anlayışı ile olmuyor'

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi tarafından yürütülen battı çıktı kavşağı nedeni ile kapatılan Selvilitepe yolu ile ilgili, Cengiz Ergün plansız ve programsız çalıştığını iddia ederek;"Ben yaptım oldu anlayışı ile olmuyor Cengiz Başkan"dedi.

Gedizli 'Turgutlu'da ki yol çalışmalarını eleştirdi

İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Manisa büyükşehir beledisinin ve Turgutlu belediyesin...

BAŞKAN GEDİZLİ’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

AK Parti Turgutlu ilçe Başkanı Mürşit Gedizli, yayınladığı mesaj ile Mevlid Kandili’ni kutladı.

Gedizli'den, Cengiz Ergün için İYİ Parti iddiası!

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir yandan Bahçeli'ye açılış yaptırıp, diğer taraftan İYİ Partinin teşkilatlarını kuruyor iddiasında bulundu.

Gedizli;'Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Destan Yazmıştır'

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GEDİZLİ;”TÜRKİYE, 15 TEMMUZ GECESİ; 94 YIL ÖNCEKİ AŞKLA VATANINI SAVUNDU”

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

GEDİZLİ'DEN HİÇ BEKLEYEMEYEN BİR HAREKET! (VİDEO)

AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Murşit Gedizli'den beklenmeyen hareket. Dün gece Ak Parti Turgutlu Gençlik Kolları başkanlığı tarafından Şehit Suat Akıncı Kız İmam Hatip Lisesinde konferans düzenlendi. Konferansta konuşan Gedizli...

Gedizli, Turgutlu’nun kurtuluş gününü kutladı

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit GEDİZLİ, Turgutlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Gedizli;"Şefkat ve Merhamet Elimizi Birbirimize Uzatmalıyız"

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Gedizli ailesi sünnet heyecanı yaşadı

Gedizli ailesini bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Avukat Mürşit Gedizli ile eğitimci eşi Hale Gedizli’nin oğulları Ahmet Tarık ve Yusuf Berk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attılar.

Gedizli, “Durmak Yok Göreve Devam”

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Cumartesi günü yapılan kongrede yeniden başkan olarak seçilmesinden dolayı bir mesaj yayınladı.

Ak Parti kongresi başladı

Turgutul Ak Parti’de 6.olağan ilçe kongresi bugün yapılıyor. Saat 2’de başlayacak kongrede mevcut ilçe başkanı Mürşit Gedizli yeniden...

AK PARTİ KONGREYE GİDİYOR

Ak Parti Turgutlu ilçe kongresi bugün 19 Ağustos Cumartesi Saat:13.30'da Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, partisinin...

AK PARTİ’DEN SÜRPRİZ BİR ADAY

19 Ağustos 2017 Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Turgutlu ilçe kongresi öncesi mevcut başkan Mürşit Gedizli’nin yanı sıra Turgutlulu esnaf Mehmet Güreli’de adaylığımı açıkladı.

Başkan Gedizli;”Recep Tayyip Erdoğan Milli Bir Kahramadır”

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, AK Parti’nin 16 kuruluş yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.