• Haberler
  • Koca Yürekli Öğrencilerden Barınağa Ziyaret

Koca Yürekli Öğrencilerden Barınağa Ziyaret

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Merkez Hayvan Barınağı, 8 Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerini konuk etti. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, öğrencilerle yakından ilgilenirken, öğrenciler de barınakta hayvan dostlarını yakından tanıd

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Merkez Hayvan Barınağı, 8 Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerini konuk etti. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, öğrencilerle yakından ilgilenirken, öğrenciler de barınakta hayvan dostlarını yakından tanıdı.

8 Eyül Kemal Neşen Dömekeli İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Hayvan Barınağını ziyaret etti. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da çocuklara ziyaretlerinde eşlik etti. Öğrenciler, barınağın hizmet birimleri ve çalışma alanı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Barınaktaki hayvanları yakından gören öğrenciler, hayvan sahiplenmenin önemine dikkat çekti. Ziyaret sonunda Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, kendilerine barınağı tanıma fırsatı verildiği için de ayrıca teşekkür ettiler.  

Bakmadan Geçme