Başkan Şirin'i Muhtarlar Ziyaret Etti

Turgutlu Belediyesi'nin mahallelerindeki Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman ve Çepnibektaş Mahalle Şazi Kaya, Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret etti.

Turgutlu Belediyesi’nin mahallelerindeki; Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman ve Çepnibektaş Mahalle Şazi Kaya, Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Turgutlu’nun 61 mahallesine eşit hizmet götürmenin çabasında olduklarını belirten Başkan Şirin de hizmetlerin ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Başkan Şirin “Irlamaz Mahallemiz’e de Çepnibektaş Mahallemiz’e de verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirerek, daha yaşanılabilir bir Turgutlu’yu el birliği ile inşaa ediyoruz” dedi.

Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman ve Çepnibektaş Mahalle Şazi Kaya’nın ziyaretlerine mahalle sakinleri ile Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger eşlik etti. Irlamaz Mahallesi’nde yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarından dolayı Başkan Şirin’e teşekkür eden Irlamaz Mahalle Muhtarı  Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığınız alt yapı çalışmaları tamamlanırken, üst yapı çalışmalarında da sona gelindi. Mahallemizin çok güzel bir görünüme kavuşacağından eminiz. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum dedi.

“Çepnibektaş Mahalle Muhtarı Şazi Kaya ise,  Mahallemizde bulunan kahvehanemiz ve muhtarlık binamız komple tadilattan geçerek yeni bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmalarda sizin ve ekibinizin emeği çok büyük” dedi.

Tugrutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de konuklarının teşekkür ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Turgutlu Belediyesi olarak amacımız merkezimiz ile uzak mahallerimiz arasında ayrım yapmadan eşit hizmet götürmek. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bilindiği üzere Manisa, büyükşehir olduktan sonra Turgutlu Belediyesi’nin mahalle hizmet ağı genişledi. Bizler de belediye olarak 61 mahallenin acil sorunlarına kalıcı çözümler getirmeye, üzerine katarak ilerlemeye gayret ediyoruz.

Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte halkımızın beklentisini karşıladığımıza inanıyorum. Görev ve yetkilerimiz dahilinde işbirliklerimizi sürdürerek Irlamaz Mahallemiz’deki alt ve üst yapı gibi önemli sorunları çözdük. Halkımızın sabrıyla, ekiplerin özverileriyle ortaya güzel bir hizmet çıktı. Çepnibaktaş Mahallemiz de kötü durumdaki muhtarlık ve kahvehaneyi sil baştan yenileyerek vatandaşımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herşeyden önemlisi bu hizmetlerimizin halkımız tarafından görülüyor, olması. Bu anlamda halkımızı temsil noktasında önemli bir görev yapan değerli muhtarlarımızın ayaklarına sağlık. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah hız kesmeden sürdürdüğümüz çalışmalarımızla Turgutlumuz’u çok daha yaşanılabilir bir şehri haline getireceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme