AK PARTİ REFERANDUM BİLGİLENDİRMESİ

Ak Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı Referandumda oylanacak olan anayasa maddeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ak Parti Turgutlu’da halk oylaması öncesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 16 Nisan’da oylanacak olan 18 maddelik Anayasa maddelerinin neler olduğunu 22. Dönem Milletvekili olan Süleyman Turgut tarafından katılımcılara anlatıldı.

Her bir maddeyi tek tek ele alan Süleyman Turgut, ” İnsan inandığı şeyleri başkasına anlatabilir, inanmadığı şeyleri başkasına anlatamaz, bugün burada sizlere 16 Nisan’da halkımızın oylayacağı maddelerin neler olduğunu anlatacağım, referandum da neler yapacağız konularında eğitime gittik ve Manisa’dan eğitime katılanlardan biri de benim, insanlar neye hayır, neye evet dediklerini anlatmamız lazım, inanın insanlarımız dışarıda neye hayır dediklerini bilmiyorlar, kulaktan dolma laflara göre davranıyorlar. Onun için bizim yeni Anayasa maddelerini insanlara iyi anlatmamız gerekir, ama ondan önce kendimiz bu maddeleri bilmeliyiz” dedi

Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen halk oylaması öncesi bilgilendirme toplantısına Ak Parti Başkanı Mürşit Gedizli, Ak Parti İl Başkan yardımcısı, Ak Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, eski Belediye Başkanı Serhat Orhan ve bir çok partili katıldı.

Bakmadan Geçme