Suriyeli ve madde bağımlısı gençlerle maç

Suriyeli ve madde bağımlısı gençlerle maç yaptılar.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Turgutlu Kaymakamlığı, Turgutlu Belediyesi, İlçe Sosyal Hizmet Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İşkur ve Turgutlu Gençlik Merkezi tarafından başlatılan “Gelecek Sensin Farkında Mısın” isimli sosyal sorumluluk projesi kapmasında madde bağımlısı ve Suriyeli çocuklar ile birlikte bir futbol maçı düzenlendi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İlçe Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından ailelerinin baskısı ile dilendirilen ve madde bağımlısı gençlere yönelik olarak sürdürülen ”Gelecek Sensin” projesi kapsamında, protokol üyeleri ve gençler futbol maçı yaptılar.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonundan oynanan, keyifli ve bir o kadar da mücadele dolu karşılaşma da Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Musa Çallı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, gençlerle futbol maçı yaptılar. Karşılaşmayı 8-3 Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ın kaptanlığını yaptığı beyaz takım kazandı.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan yaptığı açıklamada;”Suriyeli misafirlerimiz olan kardeşlerimizi ve diğer kardeşlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak, korumak ve iyi bir gelecek hep birlikte çalışıyoruz. İnşallah ”Gelecek Sensin” projemiz ile bu gençlerimiz gündüz eğitimlerini alacaklar gece de bu tür faaliyetlerle zaman geçirip kötü alışkanlıklardan kurtulacaklar. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN