Gönülden ve Zihinden Düşenler

TANIŞMA SELAMI

Değerli Turgutlulu Hemşehrilerim, Bundan böyle çeşitli konularla köşe yazılarımla sizlerle olacağım. Öncelikle 'Haber Kasaba Gazetesi' Ailesine, sizlerle olma fırsatını sağladıkları için teşekkür ediyorum.

Dutlu yolda büyümüş bir dostunuz olarak dut tadında hepinize Allah’ın selamı üzerinize olsun diyorum.

Yıldırım Mahallesi’nde geçen çocukluğumdan sonra, Aydın ilimizde ki Turizm İşetmeciliği ve Otel Yöneticiliği dalında üniversite öğrenimim, akabinde kısa bir Kuşadası’nda sektör tecrübemden sonra, ver elini yüksek lisans için anamın babamın olduğu Almanya’ya yerleşim. Vee 19 yıllık oradaki ikametten sonra tekrar Kasaba’ma döndüm, mağazacılık işine girdim. Yani sizin içinizde devamlı olan ve öyle kalmak isteyen biriyim.

Kaderin insanı nereye götüreceğini bilmek mümkün değil. Bizlere düşen çaba gösterip hayırlı işlerin altına imza atmak. Allah’ın rızasını kazanmak, halka faydalı olmak adına.

Bu itibarla sosyal medyada yazdığım şiirlerim, derin sözlerim ve toplumsal, siyasi, ekonomik analizlerim çoğunuzun bildiği üzere, ulusal olarak yayın yapan 1ANTV televizyon kanalı yetkililerinin dikkatini çelmiş olacak ki, beni canlı yayına İstanbul’a davet ettiler. Olaylar bir rüya gibi gelişirken, bu televizyon kanalında kendi adıma program yapma teklifinde bulundular. İdealist bir insan, hasletleri olan biri olarak tereddütsüz kabul ettim ve ilgili kanalın internet sayfası ve youtube başta olmak üzere kendi sosyal medya sayfalarımda programlar halihazırda yayında. Ayrıca sık sık canlı yayınlara çıkıyorum ve çıkacağım. Bir yola çıkanın geri dönüşü Allah arzu etmedikçe olmaz, takdiriniz üzere sevgili hemşehrilerim.

Bu televizyon programlarında başta yörem, bağlarımız, işçim, memurum, esnafım, çiftçim, sanayicim olmak üzere tüm ülkeme hizmeti bir vazife bileceğim. Büyümek ve ülke ve yurt dışına açılmak isteyen yöre firmalarımızı programlarımıza çıkarmada öncelik vereceğim. Yayınların bazılarını İngilizce ve Almanca yapacağım için yurt dışı pazarlarına bu sayede ulaşmanız mümkün olacaktır. İlgilenen kişi, kurum ve şirketlerin aşağıdaki iletişim kanallarından şahsıma ulaşmasını rica ederim.

Artık her hafta bu köşede de sizlerle birlikte olacağım. Farklı konulara, sorunlara değinmeye ve analiz etmeye çalışacağım. Kimseyi kırmamaya özen gösterip seviyeli bir üslupla tabi. Dertlerinizi, fikirlerinizi çekinmeden bana iletin dostlar. Burada yazma teklifini yapan Sayın Haşim Karataş kardeşime teşekkür ederim.

Bu arada roman ve/veya şiir kitabımı çıkarmak üzere çalışmalarım devam ediyor. Konu bazında desteklerinizden memnun olurum.

Allah ömür verdikçe sizlerin emrinde olacağım. Hakk ve halk adına…

Bugün kısa bir şiirle sözlerime son verirken hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi arz ederim.

İNSAN VE HAYAT

Öyle gün vardır, 
Sen içinde başrol sündür,
Onu kumanda edersin.
Öyle gün de vardır ki,
Sen sonbaharda ıssız bir sokakta
Savrulan bir yaprak sındır,
Hayatından bir yirmi dört saat aşırır.
Hayat ve insan işte, neylersin...

Ekrem Canbaz
1ANTV Televizyon Programcısı, Yazar, Şair, Akademisyen

İletişim Bilgilerim:

GSM: 0538 7187298

Facebook: https://www.facebook.com/ekrem.canbaz.9

Youtube: Ekrem Canbaz

İnstagram: Ekrem9091

 

Yazarın Diğer Yazıları