• Haberler
  • Turgutlu Otogarı Olağan Mali Kurul Toplantısını Başkan Coşkun Yönetti

Turgutlu Otogarı Olağan Mali Kurul Toplantısını Başkan Coşkun Yönetti

Turgutlu otogarı olağan mali kurul toplantısı bugün, Turgutlu otogarı toplantı salonunda yapıldı. Gerçekleşen toplantıyaTurgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı ve Turgutlu otogarı hissedarlarından Hasan Hüseyin Coşun, başkanlık yaptı.

Turgutlu otogarı olağan genel kurul toplantısı bugün, 19:00 ile 20:00 saatleri arasında, Turgutlu otogarı toplantı salonunda yapıldı.

Gerçekleşen toplantıya Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun ve Turgutlu otogarı hissedarları katıldı.Toplamntıya Başkanlık eden Hasan Hüseyin Coşkun, Katılımcıların imzalarının alınması sonrası toplantıyı başlattı.

Toplantının genelinde olağan mali konular görüşüldü. Turgutlu otogarı hissedarlarının sordukları sorulara açıklık getiren Başkan Coşkun, Gerçekleşen toplantıda bugün iki hissedarın hissesini devir aldığınıda duyurdu.

Hissedarlardan Veli Albayrak ve Hasan Götürücü kendilerine ait olan hisselerini Hasan Hüseyin Coşun'a devir ettiklerini duyurdu. Bu devirlerinde gerçekleşmesiyle Başkan Coşkun'nun hisseleri %14.5 oldu.

Mali konuların ağırlıklı olarak görüşüldüğü toplantıda zaman zaman sesler yükselsede genel olarak toplantı sorunsuz geçti.

Gerçekleşen toplantıda katılımcılara tatlı ve içecek ikramıda yapıldı.

Sohbet tadında geçen toplantıda Şirket muasebecisi dökümanlar ile birlikte ayrıntılı olarak hissedarlara bilgiler verdi ve sorulan soruları cevapladı. Başkan Coşkun görüşmelerin ve değerlendirmelerin bitmesi üzerine herkese katılım sağladıkları için teşekkür etti ve toplantıyı sonlandırdı.

Haber: Haşim KARATAŞ

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme