TURGUTLU MHP'DE BÜYÜK HUZURSUZLUK!

Turgutlu'da MHP ilçe Başkanlığında neler oluyor. Turgutlu MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar ne yapmaya çalışıyor? Turgutlu'da Belki herkesin sorduğu ve anlamaya çalıştığı soru?...

Turgutlu’da MHP ilçe Başkanlığında neler oluyor. Turgutlu MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar ne yapmaya çalışıyor? Turgutlu’da Belki herkesin sorduğu ve anlamaya çalıştığı soru? Son zamanlarda yapmış olduğu basın açıklamaları ve yazılı beyanları ile Sayar’ın Turgutlu’da MHP tabanının tepkisini aldığı gözler önündedir.

Geçtiğimiz günlerde, Sayar’ın ”16 Nisan'da yapılacak olan referandumda’ ’Hayır ‘’oyu verecek MHP’ye gönül vermiş vatandaşları vatan haini ilan eden açıklamasından sonra, SAYAR’a karşı Turgutlu MHP camiasında tepkiler çığ gibi büyümüş ve sosyal medyadan tepkilerin ardı arkası kesilmemişti.

Bilindiği üzere, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı’nın görevden alınmasından sonra, 5 Ağustos 2016 tarihinde de Turgutlu ilçe başkanı Ahmet Köktopçu’da tepki olarak istifa eden isimlerden olmuştu. Milliyetçi Hareket Partisinde yaşanan istifa depremlerinin ardından yaklaşık 4 aydır başkansız kalan Turgutlu ilçe teşkilatına Orhan Sayar, Turgutlu MHP ilçe Başkanı atanmıştı.

Sayar’ın Turgutlu Eski Mhp ilçe Başkanı Ahmet Köktopçu’ya karşı argümanlar üretmeye başlamış olması ve MHP’nin içerisinde ayrıştırma kampanyasına başlanması ve bu tarz çatışmaların sadece MHP teşkilatına zarar verdiği apaçık ortadadır.

Geçtiğimiz günlerde Orhan Sayar’ın başkanlığı öncesinde çalıştırmakta olduğu haberci gazetesinin internet sitesinde çıkan, ‘’BAŞKANLAR BAĞIMSIZ GİBİ’’ haberinde Turgutlu’da MHP’nin ne denli bir birinden habersiz olduğunun en net ispatıdır.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu Belediyesi Meclis Öncesi Grup toplantısı Gerçekleştirdi.

Seçimler kazanıldığından beri parti binasına hiç gelmeyen meclis üyeleri olduğu öğrenildi. Turgutlu MHP ilçe teşkilatında yapılan grup toplantılarına başta MHP belediye başkanı Turgay şirin olmak üzere MHP meclis üyeleri neden gitmiyor?  MHP ilçe parti binasında sadece 3 meclis üyesinin olduğu gözlemlendi. Peki MHP meclis üyelerinin partiye gelmemesi mevcut teşkilatı tanımadıkları anlamına mı geliyor?

İki Ayrı Parti teşkilatının grup toplantısından kareler.

AK PARTİ; Belediye meclisi öncesi ilçe teşkilatında grup toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Grup toplantısın da meclis üyeleri ile birlikte,

Ak Parti Meclis üyeleri tamamen eksiksiz olarak parti teşkilatlarında yapılan grup toplantılarına giderken, MHP‘nin bu denli her şeyi gözler önüne sermesi tabanın ayrıca tepkisine neden oluyor.  

Son zamanlarda MHP ilçe başkanı Orhan Sayar’ın teşkilat içerisindekilerle polemiğe girmesi ve sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı ve yaptığı açıklamalar nedeniyle ayrıştırıcı bir dili kullanması kafalarda soru işaretleri bırakmaya devam ediyor.

Yaşanan bu olayların yakın bir zamanda durulacağı da gözükmüyor.

Belediye Seçimlerinin kazanılmasından bu yana parti binasına hiç gitmeyen meclis üyelerinin olduğu ve bu durumun rahatsızlık verdiği bunun sebebinin ise Orhan Sayar ile ilgili olduğu söylemleri kamuoyunda hızla yayılıyor.  

 Özel Haber;

 

 

Bakmadan Geçme