Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi

Turgutlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2017 yılı mali kongresini gerçekleştirdi. Kaya Magnesia Otelin toplantı salonunda düzenlenen kongrede,...

26.02.2017 Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kuruluna İl Başkan Yardımcımız Resi Öncü, Turgutlu İlçe Yöneticilerimiz ve parti üyelerimiz ile birlikte katıldık.Manisa'nın Turgfutlu ilçesinde Kaya Kaya Magnesia Otel'de Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Turgutlu Esnaf Kefalet Koparetifi Başkanı Hasan Hüseytin Coşkun Öncülük etti.

Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Toplantısına, Yönetim kurulu üyeleri, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Bakkallar Odası Başkanı Ergün Çolak, Şöförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, Turgutlu Esnafları ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen kongrede, gelir ve gider izahı ile 2017 yılının tahmini bütçesi planlandı. Kongrede, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Kongereye yoğun ilginin olduğu gözlemlendi.

 

Bakmadan Geçme