Turgutlu'da Trafik çilesi vatandaşı bezdirdi!

Turgutlu'da her gün özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu dikkat çekerken, vatandaşlar bozuk yollara ve trafik sorununa bir çözüm bulunmasını istedi.

Turgutlu'da bozuk yoları ve trafik çilesi vatandaşları canından bezdirdi.

Her gün özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu dikkat çekerken, vatandaşlar bozuk yollara ve trafik sorununa bir çözüm bulunması gerektiği, Turgutlu'nun sokaklarında ki yol ve doğal gaz çalışmalarının trafiği daha da içinden çıkılmaz hale soktuğunu belirten vatandaşlar, Bu soruna bir çözüm bulunmasının yollarını arasın dedi.

Turgutlu'da Atatürk bulvarı geliş gidiş iki şerit olmasına rağmen iki şeritli park yapılması kural ihlalleride eklenince Turgutlu'da trafik çekilmez bir hal alıyor diye konuştu. Her gün bu çileyi çekmekten bıktık artık" Turgutlu'da vatandaşlar kazılan yolların biri bitmeden bir diğerinin kazılması ve yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğin bir çileye dönüştüğünü kazılan yolların en kısa sürede kapatılmasını istediler.

Turgutlu'da zaten park sorunu var.Bizler kendi araçlarımızı park edecek yer bulamazken kazılan ve yapımı hayli zaman alan bu yolları kazıp kısa sürede kapatmayanlar bizim hakkımızı gasp ediyor. Bu sorundan dolayı büyük mağduriyet yaşıyoruz. Araçlar sık sık maddi hasar görüyor. Yetkililerin bu sorunu çözmesini bekliyoruz" diye konuşturlar.

Bakmadan Geçme