Turgutlu'da FETÖ'nün Korkulu Rüyası !

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, FETÖ/PDY Terör örgütünün korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, FETÖ/PDY Terör örgütünün korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

15 Temmuz hainlerin darbe girişiminden sonra gece gündüz demeden çalışmalarıyla FETÖ terör örgütünün korkulu rüyası haline gelen,Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre’nin bu yöndeki korkusuzca savaşı Turgutlu halkının takdirini topluyor..

TURGUTLU’DA FETÖ’NÜN  YAPILANMASINA “İLK” DARBE

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, FETÖ/PDY Terör örgütünün korkulu rüyası olmaya devam ediyor. 15 Temmuz’da hainlerin darbe girişiminden sonra gece gündüz demeden çalışmalarıyla FETÖ terör örgütünün korkulu rüyası haline geldi.

Turgutlu’da 15 Temmuz sonrası FETÖ’nün yapılanmasına ilk darbeyi vuran, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre’nin vermiş olduğu emirleri doğrultusunda aralarında mali, emniyet, adliye, SGK, bürokrasi ayağına yapılan operasyonlardan sonra tutuklananlar cezaevine gönderildi. Turgutlu’da FETÖ/PDY’nin “sinsi” ve “gizli” yapılanmasına ilk neşteri, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre vurdu. Turgutlu’da FETÖ/PDY yapılanması ile ilgili geniş çaplı soruşturmaların titizlikle yürütülesinde Başsavcı Emre, Türkiye’de ses getirecek operasyonlara imza attı.

 Paralel Yapı’yla mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği kararlı mücadelesine eş zamanlı destek veren ve kimsenin girmeye cesaret edemediği alanlara girip yasaların kendisine verdiği hakları kullanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre’nin FETÖ/PDY’ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda örgüte büyük darbe vurdu. Turgutlu Başsavcısı Mustafa Emre, Turgutlu’da FETÖ’ ya göz açtırmıyor.

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre’nin vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda yapılan operasyonların yerinde olduğunu ve devletimize karşı yapılan bu hainliğin hesabının sorula bilmesi için cesur ve korkusuz savcılara ihtiyacı olduğunu bu yapının üzerine gittiğinden dolayı yapılan operasyonları takdirle karşıladığını, FETÖ ile bağlantısı olduğu değerlendirilen kişilere yönelik yapılan operasyonların talimatını verdiği için, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre’nin bu yöndeki korkusuzca savaşı Turgutlu halkının takdirini topluyor.

Bakmadan Geçme