TURGUTLU'DA ESNAF İŞ ADAMI EMEKLİ ÖĞRETMENLER HAYIR DİYECEĞİNİ AÇIKLADI

VİDEOLU HABER>>> MHP'nin Tabanı 'HAYIR' diyor. Turgutlulu İş adamı Halil Yılmaz Maden, Emekli Öğretmen, Ahmet Naci Erdöşemeci, Emekli Öğretmen Serdar Erbaş, Emekli Rasim Esen, Emekli Öğretmen Cengiz Taş, ve Turgutlu Esnaflarından Levent Var,  16 Nisanda yapılacak olan Halk oylaması ve referandum ile ilgili açıklamada bulundular ve bu açıklamalarında görüşlerini dile getirdiler.

Turgutlulu İş adamı Halil Yılmaz Maden, Emekli Öğretmen, Ahmet Naci Erdöşemeci, Emekli Öğretmen Serdar Erbaş, Emekli Rasim Esen, Emekli Öğretmen Cengiz Taş, ve Turgutlu Esnaflarından Levent Var,  16 Nisanda yapılacak olan Halk oylaması ve referandum ile ilgili açıklamada bulundular ve bu açıklamalarında görüşlerini dile getirdiler.

Turgutlulu İş adamı Halil Yılmaz Maden, Emekli Öğretmen, Ahmet Naci Erdöşemeci, Emekli Öğretmen Serdar Erbaş, Emekli Rasim Esen, Emekli Öğretmen Cengiz Taş, ve Turgutlu Esnaflarından Levent Var,  16 Nisanda yapılacak olan Halk oylaması ve referandum ile ilgili şu ifadelere yer verdiler. 

Halil Yılmaz Maden, Ben İnsanlar Tarafından Kurulmuş Karar Hükmünde Karar Namelerle Yönetilmek İstemiyorum. Yazılı Adil ve Herkesin Tabi Olduğu Kurallarla Yönetilmek İstiyorum. O Nedenle Referanduma, HAYIR Evlatlarımızın Türkiye’mizin Kendi Geleceğimiz İçin HAYIR Diyorum Dedi.

Ahmet Naci Erdöşemeci, Emekli Öğretmen, Ülkemin, Çocuklarımın, Ülkenin Çocuklarının Geleceği İçin Önümüzde Ki;  Anayasa Oylaması’nda Muhakkak Ki; HAYIR Diyeceğiz. Bütün Yetkilerin Tek Bir Elde Toplanmasına Müsaade Etmemeliyiz. Etmeyeceğiz Dedi.

Serdar Erbaş, Emekli Öğretmen, Ülkem İçin, Çocuklarım İçin, Geleceğim İçin HAYIR Oyu Kullanmak İstiyorum Dedi.

Rasim Esen, Emekli TEDAŞ Memuru, 40 yıldır bu davanın içindeyim, Davam için, Ülkücüler için, Ülkem İçin, Çocuklarım İçin ve Türkiye’nin Geleceği için, HAYIR Diyorum Dedi.

Cengiz Taş, Birilerinin adamı değil, Davanın Adamı Olan Biz Ülkücüler, Türkiye Cumhuriyetinin Bekası, Türk Milletinin Birlik Beraberliği İçin, Referandum da HAYIR Diyeceğiz. Bazı Ak Trollerin, Bizans Oyunuyla Ülkücüleri PKK İle aynı kefeye koyarak kafa karıştıranlara Diyoruz Ki; Biz Türk Milliyetçileri hiçbir zaman PKK İle Aynı Tarafta Olmadık ve Olmayacağız Dedi.

Levent Var, Gözümü Milliyetçi Hareket Partisi’nde Açtım. Ülkücüyüm, Ülkemin ve Milletim Bekası İçin Hayır Diyorum Dedi.

MHP'nin tabanı 'HAYIR' diyor.

16 Nisan da yapılacak olan referandumun sonuçları gün geçtikçe merak konusu olmaya devam ediyor.

Haber: Haşim KARATAŞ

 

 

Bakmadan Geçme