TREN KAZASI ! 1'İ AĞIR 5 YARALI

MANİSA'DA 5 KİŞİLİK AİLENİN İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİL HEMZEMİN GEÇİTTE TREN ALTINDA 200 METRE SÜRÜKLENDİ CAN PAZARININ YAŞANDIĞI KAZADA 5 KİŞİ YARALANIRKEN İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR YARALILARIN KURTARILMASI SIRASINDA İSE 20 KİŞİ TRENİ TAŞLADI OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA ÇEVİK KUVVET BİRİMİ YÖNLENDİRİLDİ.

Manisa’da biri çocuk olmak üzere 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu bir araç sürücünün dikkatsiz şekilde geçmek istediği hemzemin geçidinde İzmir-Konya trenin altında metrelerce sürüklendi. Feci kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Sürücü Özal Çetin ve Ali Zengin’in durumlarının ağır olduğu belirtildi.


Hurdaya dönen otomobildeki yaralılar olay yerine sevk edilen 110 AKS ekiplerince araçtan kurtarılıp 112 ekiplerince hastanelere taşındı.
Rayların üzerine fırlamış olan 5 yaşındaki Nihal Zengin ise vatandaşlarca kucaklanarak yolun karşı tarafından hastaneye yetiştirildi.
Manisa’nın Yunusemre ilçesi Yeni Menemen yolu Horozköy bölgesindeki hemzemin geçidinde Saat 22:35 sularında meydana geldi. Kazada Özal Çetin yönetimindeki 45 AG 247 plakalı hafif ticari araç yeni Menemen yolu üzerinden hemzemin geçidi kullanmak suretiyle Horozköy Fevzi Çakmak mahallesi tarafına geçmek istediği sırada İzmir’den 21:05’de hareket eden İzmir-Konya trenin çarpmasıyla birlikte tam 200 metre tren önünde sürüklendi.


Büyük bir gürültü ile kaza yerine doğru yönelen vatandaşlar yerine gelen vatandaşlar hurdaya dönüşen araçtaki yaralılardan üç kişiyi bulundukları otomobilden çıkarttı.110 Aks ekipleri de otomobil içerisinde sıkışan sürücü Özal Çetin’i uzun süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkartarak 112 ekiplerine teslim etti. Manisa Devlet hastanesine kaldırılan Çetin ve Ali Zengin’nin durumlarının ağır olduğu belirtildi.


Vatandaşlarca raylar üzerinde bulunan 5 yaşındaki Nihal Zengin ise en yakındaki Grand Medikal hastanesine kucakta götürüldü.
112 ekipleri yaralanan Nevin Zengin ve Aysel Zengin CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi, Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırdı.
Yaralıların hurdaya dönüşen otomobilden çıkartılması çalışmaları sürdüğü sırada 20 kadar kişi de treni taşladı. Kazayı başından sonuna olay yerinde takip eden ve yaralıların hastanelere taşınmasını sağlayan Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ise olayların büyümemesi için olay yerine çevik kuvvet birimleri sevk etti.
Tren yaralıların olay yerinden hastanelere kaldırılmasının ardından yoluna devam etti. Olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı sürdürüldüğü öğrenildi.

Bakmadan Geçme