• Haberler
  • MUHTARLARDAN MASKİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MUHTARLARDAN MASKİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MUHTARLARDAN MASKİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MUHTARLARDAN MASKİ’YE TEŞEKKÜR

 

         Turgutlu mahalle muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir’i makamında ziyaret ederek mahallelerine gelen hizmetten dolayı teşekkür etti.

         MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Turgutlu ilçesine bağlı Çatalköprü, Gökgedik ve Kayrak mahallelerinde yaptığı altyapı çalışmalarından dolayı mahalle muhtarları Ramazan Yalçıntürk, Hüseyin Gaygısız ve İhsan Dindar teşekkürlerini iletmek üzere İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir’i makamında ziyaret ettiler. Çalışmalardan dolayı mahallelerde yaşayan vatandaşların çok memnun olduklarını belirten mahalle muhtarları başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a, Daire Başkanı Fevzi Demir’e ve çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkür ettiler.

“Vatandaşlarımızın takdirini görmek bizler için gurur verici”

         Mahalle muhtarlarının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’mıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Bizlerin en önemli görevlerinden biri de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır. MASKİ Genel Müdürlüğümüzün mahallerde hayata geçirdiği çalışmalarından dolayı vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın memnun olduklarını görmek bizlere gurur veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun’dan aldığımız güç ile Manisa’mızın 17 ilçesinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi. 

Bakmadan Geçme