• Haberler
  • MASKİ KOORDİNASYONU ÜST SEVİYEDE TUTUYOR

MASKİ KOORDİNASYONU ÜST SEVİYEDE TUTUYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, her ay düzenli olarak yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği ve MASKİ İlçe Şefleri toplantısını gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, her ay düzenli olarak yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği ve MASKİ İlçe Şefleri toplantısını gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçeler arasında koordinasyonu yüksek seviyede tutmak adına her ay gerçekleştirdiği İş Sağlığı ve Güvenliği toplantılarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirilen ve daire başkanları, şube müdürleri, MASKİ ilçe şefleri ile İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarının katıldığı toplantıda iş süreçlerinde MASKİ personelinin dikkat etmesi gereken hususlar ele alındı.

İlçe çalışmaları yakından takip ediliyor

İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısının ardından MASKİ İlçe Şefleri toplantısına geçildi. İlçelerde yürütülen faaliyetlerin ve yatırımların değerlendirildiği toplantıda çalışmaların işleyişi değerlendirildi. İlçelerde yürütülen içme suyu, kanalizasyon hatları projeleri, dere ıslah ve temizlik çalışmaları ile diğer faaliyetler masaya yatırıldı.

“Manisa’yı kalkındıracak hizmetlere imza atıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, merkez ilçeler dışındaki 15 ilçede yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Bilgen, “Biz Manisa’yı kalkındıracak hizmetlere imza atıyoruz. Bunları yaparken de iş sağlığı ve güvenliği her şeyden önce geliyor. Hem çalışanlarımızı hem de vatandaşlarımızı korumak her şeyden önemli. Bu yüzden ekiplerimizin sahada çalışırken dikkat etmesi gereken konu başlıklarını her ay yeniden gözden geçiriyoruz. Yaşam boyu öğrenme kavramı üzerinden personelimizin eğitimine hiç ara vermiyoruz. Aynı şekilde ilçelerimizde hayata geçirilen büyük projelerimizi de yakından takip edip, gerekli istişarelerde bulunmak adına ilçe şeflerimizle de toplantılarımıza devam ediyoruz. Bu sayede koordinasyonumuzu üst seviyede tutup yatırımlarımızı hızlandırıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme