KÜÇÜK YÜREKLERİ KOCATÜRK'LÜ OLMAK İÇİN ÇARPTI

19 Mart 2017 Pazar Günü Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsünde rekor katılımlı bir Okula Kabul Sınavı gerçekleştirildi.

19 Mart 2017 Pazar Günü Kocatürk Okulları Turgutlu Kampüsünde rekor katılımlı bir Okula Kabul Sınavı gerçekleştirildi

Öğrenciler yerleşim merkezlerinden Kocatürk Okulları servis araçlarıyla alındı. Sınav  Turgutlu , Ahmetli, Kemalpaşa ilçelerinden ve beldelerden binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Birkaç oturumda gerçekleşen sınavda öğrenciler Kocatürk’lü olmak için adeta yarıştılar.

Bütün öğrenci ve velileri bahçede Kocatürk Okulları Genel Müdürü Tahsin Bozkurt, idareci ve öğretmenleriyle birlikte karşıladı.

Öğrencilere sınava girecekleri sınıflarda Akıllı Tahtalarda sınav ile ilgili bilgiler sunuldu.  Çocukların sınıflara alınması ile birlikte öğrenci velileri Konferans Salonuna  alındı.

Okul Müdürü Özlem TÜZÜN yaptığı açılamada; ”2017 yılındaki bursluluk sınavlarımızı Üçkuyular, Gaziemir, Salihli, Tire Şubelerimizin ardından Turgutlu Merkezde de tamamladığımızı dile getirdi.

Okul Müdürü sonra Okul Rehber Öğretmeni  Saliha SÜMEN Kocatürk Okullarındaki başarılı sistemin işleyişi ve elde edilen başarılar hakkında bilgiler verdi.

En son Kocatürk Okulları Genel Müdürü Tahsin Bozkurt, öğrenci velilerine bizi tercih ettikleri için, güvenlerinden dolayı teşekkür ederken, güzel yarınlarda hep birlikte olabilmek temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme