• Haberler
  • KIRMIZI SİYAHLI'LARA MANİSA'DAN DOPİNG

KIRMIZI SİYAHLI'LARA MANİSA'DAN DOPİNG

Profesyonel liglere yeniden dönüş yapmak için geri sayıma geçen Kırmızı-Siyahlılar, Play-Off finalleri öncesinde Güney Kebap'ın konuğu oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta şampiyon olarak Play-Off finallerine katılma hakkını elde eden ve 22 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te Bursa Karacabey Stadı’nda İstanbul temsilcisi Erokspor ile 3’üncü Lig’e çıkmak için tarihi bir 90 dakikaya çıkacak olan Turgutluspor, bu önemli maçın hazırlıklarını sürdürürken, hem Turgutlu hem Manisa esnafının destekleriyle moral depoluyor. Kırmızı-Siyahlılar, geçtiğimiz gün Güney Kebap’ın konuğu oldu. İşletmeci Yıldıray Yıldırım’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemek organizasyonunda 3. Lig hedefi için ant içildi.

YILDIRIM: “BAŞARACAĞINIZA İNANCIMIZ TAM”

Yıldıray Yıldırım, yemekte yaptığı konuşmada Turgutluspor’a inandıklarının altını çizerek, “Grup maçlarında gösterdiğiniz başarıyı Play-Off finallerinde taçlandıracağımıza inanıyorum. Bu işin sonunu mutlu bir şekilde getirecek potansiyeldesiniz. Turgutluspor’u hak ettiği yerlerde görmek istiyoruz. Gönlümüz sizinle” dedi.

ŞAPÇI: “BU TİP DESTEKLER BİZLERİ AYRICA MOTİVE EDİYOR”

Turgutluspor Teknik Patronu Hakan Şapçı da bu tip desteklerin kendilerini ayrıca motive ettiğini belirterek, “Sağolsun Yıldıray abinin senelerden beri böylesine jestleri ve destekleri oluyor. Nerede çalışırsak çalışalım hep yanımızda oldu. Manisalı olarak Manisalı abimizden böyle bir destekle karşılaşmak bizleri ayrıca motive ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“NEREDE OYNARSAK OYNAYALIM…”

Şapçı sözlerini şöyle tamamladı: “İyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. Çok şükür sakatımız yok, problemimiz yok. Koca bir yılın emeğini alabileceğimiz bir maça gidiyoruz. Geldiğimden beri söylüyorum, Turgutluspor’un profesyonel liglerde yer alması lazım. İnşallah hak ettiği yere dönecektir. Beklediğimiz bir yerde oynamıyoruz ama nerede oynarsak oynayalım şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle de bunu başaracağız.”

Bakmadan Geçme