• Haberler
  • KAYABAŞ'TAN GEDİZLİ'YE 'BU NEYİN KORKUSU?

KAYABAŞ'TAN GEDİZLİ'YE 'BU NEYİN KORKUSU?

Geçtiğimiz gün sosyal paylaşım sitesi resmi hesabı üzerinden Ak Parti İlçe Başkanının paylaşmış olduğu gönderi CHP ilçe Başkanı Erk Kayabaş ve CHP üyelerinin tepkisine neden oldu.

KAYABAŞ’TAN GEDİZLİ’YE “BU NEYİN KORKUSU?”

Geçtiğimiz gün sosyal paylaşım sitesi resmi hesabı üzerinden Ak Parti İlçe Başkanının paylaşmış olduğu gönderi CHP ilçe Başkanı Erk Kayabaş ve CHP üyelerinin tepkisine neden oldu.

Resmi hesabı üzerinden yerlere atılmış Hayır borşürlerinin görsellerini paylaşan AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşid Gedizli’ye, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş’tan cevap geldi.

“BASKI ALGISI YARATILMASINI KINIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kayabaş, “Hayırcılara baskı kuruyorlar çünkü eşit bir ortamda bu dandik sistem teklifine kör fanatikler dışında kimsenin evet demeyeceğini biliyorlar. Bize yalancı diyenler, yalan-yanlış bilgilerle halkı kandırmaya devam ediyor. Bizlerin bugüne kadar evet broşürlerine hiçbir saygısızlığı olmadığı gibi evetçilerin üzerimizdeki baskıları her geçen gün artmış ve Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Sayın Mürşid Gedizli bunlara yeni bir skandal daha eklemiştir. Evetçilerin üzerinde Türk Bayrağımızın yer aldığı broşürlerimizi yere saçmasını, bizler yapmış gibi söylemlerde bulunarak, topluma lanse etmiştir. Bizler Gedizli’den vatanseverliği öğrenecek değiliz. İzmir’in kurtuluşu esnasında basıp geçmesi için yoluna yere serilen yunan bayrağına basmayarak, yerden kaldırtan Atatürk’ün neferlerine bu şekilde iftiralarda bulunanlar bir yere varamayacaklarını bilmelidirler. Vatanseverlik ve milli duyguları sömürerek bir yere varmak isteyenlere inat, bizlerin tek derdi vatanımızın geleceğidir.  Gedizli büyüklerine yakışır bir davranış sergilemiştir. Evet demeyi düşünenlere ve saldırıda bulunanlara buradan sesleniyorum, Kuran-ı Kerim'in ilk emri oku'dur. Kuran-ı Kerim'in emrine uyun, önce bir okuyun diyorum. Okuyun bakalım 'evet' diyecek misiniz. Hayır diyecek vatandaşlarımız sizlerde korkmayın, baskılardan asla ve asla yılmayın! Son olarak AK Parti İlçe Başkanının sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayınlamış olduğu gönderiyi şiddetle kınadığımızı, bunun gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgilerine ve takdirine bırakıyorum. “ifadelerine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme