İZZETTİN MAHALLE SAKİNLERİ VERİLEN SÖZÜN YERİNE GELMESİNİ İSTİYOR

Turgutlu İzzettin Mahallesi sakinleri, 20 Nisanda teslim edileceği belirtilen ve halen yapılması beklenen köprü için yetkililere seslendi.

Turgutlu İzzettin Mahallesi sakinleri, 20 Nisanda teslim edileceği belirtilen ve halen yapılması beklenen, Gediz köprü için yetkililere seslendi.

Manisanın Turgutlu İlçesine bağlı İzzettin Mahallesinde 20 Nisan da yapılacağı sözü verilken köprünün halen yapılmamasına vatandaşlar tepki göstredi.

İzzetin mahalle sakinleri Gediz köprüsünün yapılmamasından dolayı mağduriyetlerini  dile getirdi.

Mahalle sdakinlerinden Bülent Selçuk ile yapılan görüşmede söz konusu  köprü'nün 20 Nisan'da biteceğine ilişkin bize  söz verildi ve 20 Nisanda teslim edeceğiz diye bir levha asılsı. Ancak halen yapılan bir şey yok çiftçi mağdur bizler mağduruz biran önce bu köprünün yapılmasını bekliyoruz.

Yetkililere sizin aracılığınızla s esleniyor ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

Yaz geldi çiftçi arazisine gidip geliyor  ancak buradan gelip geçerken mağdur oluyoruz yetlililerin sesimize kulak vermesini istriyoruz dedi. 

Mahalle sakinlerinden, Ömer Orhan, yaptığı açıklamasında; Kaç tane köy halkı madur insanlar tarlalarına,bahçelerine,şehire hastaneye,okula gitmek için kilometrelerce yol gitmek zorundalar neden verilen tarih de yapılmadı yada bi çalışma başlatılmadı?? Bu çalışmayı başlatan şahıslar neredesiniz?? Siz de inşallah yolsuz köprüsüz kalırsınız da bu insanların çektikleri anlarsınız ifadelerine yer verdi.

 

 

Bakmadan Geçme