HALİL SARITEPE AKTİF SİYASETE GERİMİ DÖNÜYOR!

Geçtiğimiz günlerde MHP 23.Dönem Manisa Millet Vekili Ahmet ORHAN'ın da katıldığı üniversite öğrencileri ile birlikte yenilen yemekte Turgutlu Eski Ülkü Ocakları Başkanı HALİL SARITEPE'nin de yer alması MHP camiasında konuşulmaya devam ediliyor.

Turgutlu Eski Ülkü Ocakları başkanı Halil Saritepe Turgutlu'da MHP siyasitinde aktif rol oynamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde MHP 23.Dönem Manisa Millet Vekili Ahmet ORHAN'ın da katıldığı üniversite öğrencileri ile birlikte yenilen yemekte Turgutlu Eski Ülkü Ocakları Başkanı Halil Sarıtepe'nin de yer alması MHP camiasında konuşulmaya devam ediliyor. Turgutlu İlçe Teşkilatın da halen sözünün dinlendiği ve MHP camiasının ağabeyi olarak adlandırılan Halil Sarıtepe'nin aktif siyaset yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

 Üniversiteli gençlere verilen yemek sonrası, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Sayar, Kendi sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yayınladı. Sayar, Turgutluda eğitim gören Ünv. öğrencileri ile MHP 23. Dönem Milletvekili Ahmet Orhan, Eski Ülkü Ocakları başkanı Halil Saritepe ile birlikte unuversite öğrencileri ile bir araya geldik.

Refarandum çalışmaları kapsamında neden evet dememiz gerektiğini konusunda bilgilendirme gerçekleştirdik.Aileleri tarafından Turgutlu halkına emanet edilen öğrencilerimiz Refarandum da EVET diyor.Başkan Sayar, Düzenlenen mangal organizasyonuna gençlerin katilmasini"sağlayan, yıllarca ülkü ocaklarında görev yapan Ali Aktaş'à Atatepe Halisaha işletmesine Teşekkür ederiz ifadelerine yer verdi.

Haber: Haşim Karataş

Bakmadan Geçme